RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Mircea Sandu vrea o nouă organizare a fotbalului românesc

/ 25 ianuarie 2011

Preşedintele Federaţiei Române de Fotbal crede că este momentul unei mici revoluţii în fotbalul românesc pentru ca acesta să performeze în viitor.

Mircea Sandu este de părere că un număr redus de echipe ar promova mai multe talente în fotbalul românesc. Oficialii FRF se gândesc la organizarea campionatului românesc cu 20 de echipe în Liga I, cu o singură ligă secundă tot de 20 de echipe şi doar două serii pentru cel de-al treilea eşalon.

Preşedintele FRF a dovedit că ştie destul de multe despre fotbalul gorjean şi a dat şi sfaturi celor care conduc destinele fotbalului gorjean: „În Gorj a trebui să fie o echipă de Liga I, alta de Liga a II-a şi una de Liga a III-a şi apoi baza de juniori mulţi. Vedeţi? Două echipe din Rovinari, Motru, Mătăsari. Ce facem? Ne batem aiurea între noi în loc să facem un centru mare de formare de copii şi juniori care să dea roade să dea jucători către echipele acestea. Nu toţi vor fi de Liga 1 şi Liga 2. Trebuie regândit. sunt nişte ambiţii la un moment dat prosteşti. Cheltuim aiurea bani, în loc să facem investiţii la nivel de bază de copii, să facem competiţii şi sus să venim cu valorile că de aia facem restructurarea competiţiei”, a concluzionat Mircea Sandu.

În final, Mircea Sandu a declarat că a fost sunat de Condescu în preajma sărbătorilor de iarnă pentru a-i ura La mulţi ani, şi a regretat faptul că preşedintele clubului gorjean nu a fost prezent la această consfătuire, el fiind însă suplinit de preşedintele executiv, Eugen Pârvulescu.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.