RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Ostojic, învins mereu la Târgu Jiu

/ 24 ianuarie 2011

Antrenorul plav al celor de la CSM Bucureşti nu ştie dacă este vorba de blestem sau de altceva, dar a făcut la finele meciului cu Energia de duminică un scurt bilanţ. E fără victorie la Târgu Jiu, iar cu CSM Bucureşti a pierdut mereu în ultima secundă.

Mladen Ostojic, antrenor ce a fost ofertat în vară şi de Energia, nu a avut prea multe cuvinte cu care să explice eşecul echipei sale la Târgu Jiu: „Acesta este destinul nostru… Au fost două meciuri câştigate de Rovinari în ultima secundă, primul meci la Bucureşti cu aruncarea lui Căpuşan acum transformarea lui Troupe, dar ce poţi să faci?… Nu ştiu dacă suntem blestemaţi. Am fost aici de 4-5 ori de fiecare dată am pierdut, cine ştie poate la anul câştigăm de două ori împotriva Energiei”, a declarat antrenorul celor de la CSM Bucureşti. Acesta consideră în continuare deschisă lupta pentru un loc în play-off pentru un numpr destul de mare de echipe: „Sunt cinci şase echipe ce continuă să lupte pentru poziţia lor şi trebuie să muncească mult să obţină 15-16 victorii la final”, a concluzionat Ostojic atunci când a venit vorba de şansele celor două echipe ce s-au înfruntat duminică la un loc în play-off.

www.sportingorj.ro

Comentează!

2 Comentarii până acum

  • Stoescu spune:

    Pai normal domnule Ostojic ca sunteti mereu invins la Targu Jiu.Cu un antrenor ca mine.He He He He He…

  • FRB spune:

    Dragi fani ai Energiei Rovinari,
    Avand in vedere legatura stransa intre fanii echipei si antrenorul secund-capitan Radu Stroescu va rog sa va lasati opiniile personale,sfaturile tactice si tot ce va trece prin cap la adresa de mail a dansului:[email protected] asteapta cu cea mai mare placere!(Scuzati poza cu tigarea in mana de la avatar.)
    Va multumesc anticipat Ducu si Radu!

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.