RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Chihaia nu a fost pe lista jucătorilor doriţi de Pandurii

/ 29 decembrie 2010

Prima parte a campaniei de achiziţii a Pandurilor s-a încheiat fără ca oficialii echipei gorjene să-i fi făcut pe plac antrenorului Petre Grigoraş.

Trecând pe lista sa nume destul de grele în Liga I, fiind vorba însă de jucători tineri de la echipe din partea a doua a clasamentului, Grigoraş s-a ales până acum doar cu reîntorcerea lui Neagu şi cu aducerea lui Călin Cristea, de la Unirea Alba Iulia, nume mult mai puţin sonore decât cele dorite iniţial.

Preşedintele executiv al Pandurilor a ţinut să precizeze că, deşi în presa centrală a apărut o declaraţie a sa în care se arăta interesat de serviciile lui Octavian Chihaia, el nu a spus niciodată acest lucru: “Nu ştiu însă de unde a apărut în presă că am fi interesaţi de Chihaia. Niciodată n-am pronunţat acest nume şi nici nu aveam cum să ne gândim la acest jucător atât timp cât el nu se încadrează în profilul pe care-l dorim şi nici măcar n-a mai jucat la Sportul în ultima vreme”, a declarat Eugen Pârvulescu pentru www.sportingorj.ro. Acesta a confirmat însă că s-a discutat pentru transferurile lui Rusescu, Curelea, Ferfelea, Budescu sau Chipciu, fără succes însă: „E adevărat, l-am vrut pe Rusescu. Am negociat cu ei, dar au cerut foarte mult. Probabil nici nu vor să-i dea drumul, aşa că discuţiile nu mai aveau rost să continue. Şi pe Curelea l-am vrut, dar la ceea ce cere domnul Şiman nu se poate discuta. De la Sportul am mai fi putut discuta poate despre Ferfelea, dar din câte am înţeles Şiman nu va da drumul jucătorilor pentru că încă mai speră să salveze echipa de la retrogradare, aşa că această pistă este închisă în acest moment. Budescu este un jucător foarte interesant, dar el este vedeta echipei, pentru Petrolul este o perlă şi nu îi dau drumul aşa uşor. Se luptă şi ei la promovare şi este greu de crezut că vor renunţa la acest jucător. Nici de Chipciu nu ne putem atinge, el fiind considerat de Neculaie drept om de bază la Braşov, aşa că nu vrea să renunţe prea uşor la el”, a declarat Eugen Pârvulescu despre ţintele ratate de Pandurii în această iarnă.

Pârvulescu a mai declarat că se vor face eforturi pentru ca la Pandurii să mai sosească unul sau doi jucători, dar acest lucru se va întâmpla cel mai probabil în 2011: „Nu s-a concretizat nimic, acum este şi o perioadă în care lucrurile au intrat într-o uşoară amorţeală, toată lumea e plecată, toată umea se gândeşte acum mai mult la Revelion decât la fotbal. Eu cred că vom reuşi să-i mai aducem lui Grigoraş cel puţin un jucător, dar sunt convins că şi fără alte achiziţii avem cu cine juca în retur”, a încheiat Pârvulescu.

www.sportingorj.ro

Comentează!

3 Comentarii până acum

  • abu spune:

    Ar fi bine daca l-ati lua pe Romeo Chihaia! Asta are vreo 55 de ani si sigur alerga extraordinar la varsta asta.
    Puneti mana pa carte voi cei de la Sportingorj. Pe Chihaia jucatorul actual al Sportului este cunoscut mai repede cu prenumele de Octavian.

    • Mulţumim pentru faptul că ne-ai atras atenţia asupra acestei scăpări, nu însă şi pentru maliţiozitatea arătată. Fii sigur că s-a pus mâna „PĂ” carte, dar, din când în când, îţi mai scapă câte o greşeală. Şi asta nu din cauza necunoaşterii.

      În rest, să fii sănătos şi La mulţi ani!

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.