RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Şedinţa de analiză n-a dat niciun răspuns concret

/ 20 decembrie 2010

Clubul Energia a avut o şedinţă în această după-amiază dorindu-se o analiză a evoluţiei echipei de baschet în turul campionatului, la aceasta luând parte întreaga conducere a clubului gorjean.

Şedinţa nu a adus nicio decizie concretă, preşedintele secţiei de baschet precizând că antrenorul Slobodan Nikolic a motivat evoluţiile slabe prin faptul că jucătorii nu i-au respectat indicaţiile şi nu au jucat în echipă: “Am făcut o primă analiză a ultimului meci, cel de la Timişoara, acolo unde am fost umiliţi şi nu am înţeles nimic din jocul nostru, slab şi pe fondul unei totale lipse de concentrare. S-a argumentat de către antrenor prin faptul că avem jucători individuali foarte buni, dar există o problemă în sensul că fiecare joacă pentru el şi nu există o coeziune între jucătorii echipei. Asta se întâmplă în ultimele partide. Exceptând meciul cu Braşovul, care a fost unul uşor, fiecare jucător nu respectă decizia tehnico-tactică a antrenorului Slobodan Nikolic”, a declarat Marius Vlaicu. Acesta a mai precizat că i-a cerut antrenorului o analiză detaliată a evoluţiilor fiecărui jucător: „Conducerea secţiei de baschet i-a cerut antrenorului Slobodan Nikolic un raport vis-a-vis de fiecare jucător pentru acest tur de campionat, o analiză bazată pe statistică, cu puncte slabe, puncte forte. Vom vedea în aceasta foaret exact dacă este nevoie de o schimbare de jucători în această perioadă”.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.