RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Învinşi pe final la Mediaş

/ 5 decembrie 2010

Baschetbaliştii Energiei s-au întors învinşi de la Mediaş în urma unui meci în care au luptat de la egal la egal cu Gaz Metan Mediaş vreme de 35 de minute, gazdele impunându-se însă cu 85-69 (24-20, 20-25, 18-15, 23-9) după ce echipa gorjeană a clacat în finalul întâlnirii.

Antrenorul Slobodan Nikolic a încercat să joace în debutul întâlnirii cu Gliga, dar decizia acestuia a fost taxată de medieşeni, în cele patru minute jucate cu Gliga în teren, Gaz Metan detaşându-se la zece puncte, scor 14-4. Odată cu intrarea lui Porter Troupe, echipa şi-a revenit, iar după un sfert secund foarte bun Energia termina în avantaj prima repriză, scor 44-45. Bachetbaliştii echipei gorjene au ţinut pasul cu Gaz Metan Mediaş şi în sfertul al treilea, chiar dacă ardelenii l-au terminat în avantaj, în ultimele 10 minute de joc intrându-se practic umăr la umăr, scor 62-60.

Ultimele zece minute au fost însă cele în care gazdele s-au detaşat, reintrarea lui Ivanovic, ţinut pe bancă multă vreme din cauza faptului că a acumulat repede trei greşeli personale, aducând în mod evident un mare plus pentru echipa sa. Energia a avut şanse în acest meci până cu patru minute înaintea finalului, la scorul de 74-69 beneficiind de două atacuri prin care putea să se apropie de gazde şi să le pună în pericol victoria, însă au pierdut cu uşurinţă aceste oportunităţi, iar Gaz Metan Mediaş a profitat desprinzându-se decisiv. Energia nu a mai marcat în ultimele minute, iar gazdele au ajuns să câştige meciul cu un scor categoric, 85-69, poate prea aspru pentru desfăşurarea per ansmblu a partidei, însă prea mic dacă este să luăm în calcul raportul mingilor pierdute 5-17, un raport împotriva căruia este aproape imposibil de câştigat un meci. Asta ca să nu mai spunem de raportul mingilor câştigate, favorabil cu 9-1 gazdelor acestei întâlniri.

Pentru Energia urmează un meci uşor, partidei cu Cuadripol Braşov revenindu-i sarcina de a stopa această serie negativă de patru înfrângeri consecutive, trupa lui Slobodan Nikolic urmând apoi să joace în deplasare, cu BC Timişoara, ultimul meci din turul acestui campionat.

Gaz Metan Mediaş – Energia Rovinari 85-69 (24-20, 20-25, 18-15, 23-9)

Gaz Metan: Ivanovic (22), Nicoară (19), Howell (14), Velickovic (1), D. Mitchell (11), T. Dumitrescu (8), Drăguşin (1), Jucan (7), Calasan (2), Muntean, Racoviţan, Moişoiu. Antrenor: Bruno Soce.

Energia: Troupe (12), Oluic (6), Căpuşan (13), Lupusavei (3), Darby (15), Gliga, Mocanu (6), Bigus (2), Nikolic (12), Bratoloveanu, Alionescu, Stroescu. Antrenor: Slobodan Nikolic.

Arbitri: Laurenţiu Grigoraş, Mircea Faur, Liviu Ioniţă.

www.sportingorj.ro

Comentează!

7 Comentarii până acum

  • ce tare!!!! spune:

    foarte bun anrenorul , a inceput cu cel mai slab jucator din div a!! bravoo!!!! MARE antrenor sper sa ramana si la anul!

  • Pupp spune:

    Nui nimic!!! In retur trebuie sa ne revenim neaparat!
    Totusi ma intreb… de ce nimeni nu mai comenteaza??? Tot timpul erau aici minim 10 comentarii si acum?! ati vazut ca pierdem si gata.. nu va mai intereeaza?!

  • eu spune:

    ce e de comentat….nu am vazut la energia aparare agresiva decat un meci si jumatate acasa…returul o sa fie mult mai greu ca acest tur care e pe cale sa se incheie, ne trebuie neaparat victorie la timisoara ca sa mai speram calificarea in playoff

  • jazz spune:

    Putem cistiga la Timisoara daca jucam bine.Totul e sa nu intervina la arbitrii deoarece Timisoara are mare nevoie de victorie.HAI ENERGIA!!! A „propos ,haideti sa mergem cit mai multi la Timisoara sa-i incurajam.

    • pupp spune:

      Ar fi mai bine daca ne-ar pune la dispozitie un autocar sau ceva.. sau avem asa ceva si eu nu stiu?!

  • alecu spune:

    cine o fi de vina ? – theo evans ?

  • raulica spune:

    Meciul l-am pierdut pe final nu la inceput domnule „anrenor”. De ce nu te faci tu antrenor si joci la fiecare meci cu aceiasi jucatori?

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.