RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Refuzaţi şi de echipa a doua

/ 24 noiembrie 2010

La sosirea sa la Pandurii, Petre Grigoraş a renunţat la serviciile lui Ghindeanu şi Murgan, cei doi jucători fiind puşi de atunci la dispoziţia echipei a doua, acolo unde a ajuns şi Dedu după ce comisiile Ligii Profesioniste de Fotbal au decis ca el să se întoarcă la echipa gorjeană.

După ce o vreme s-au antrenat sub comanda lui Gabi Zahiu, acum cei trei nu mai fac antrenamente alături de jucătorii echipei secunde, dar clubul gorjean le-a pus la dispoziţie un antrenor cu care să se antreneze. Ghindeanu, Murgan şi Dedu au fost daţi de Pandurii pe mâna antrenorului Florin Bejinaru, care a rămas şi el la dispoziţia clubului după ce a fost înlocuit de la cârma echipei a doua.

Fără un obiectiv clar stabilit, aşa cum s-a întâmplat sezonul trecut când echipa a doua avea obiectivul de a promova în liga a II, Pandurii II a ales ca în acest an să meargă îndeosebi jucători tineri.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.