RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Grigoraş, adeptul jocurilor în detrimentul antrenamentelor

/ 21 octombrie 2010

Având în vedere starea deplorabilă a terenurilor pe care echipa gorjeană trebuie să-şi facă antrenamentele, Petre Grigoraş a declarat că preferă să joace din trei în trei zile.

Antrenorul Pandurilor spune că jucând mai des, echipele ar scăpa de antrenamentele susţinute pe terenurile desfundate de ploile căzute în ultima vreme şi propune tururor conducătorilor fotbalului românesc să renunţe la ideea de a mai juca în acest an şi două etape din retur: “Prefer să jucăm din trei în trei zile decât să ne antrenăm pe astfel de terenuri. Aşa măcar ne antrenăm prin joc. Ar trebui să pună toată lumea presiune să nu se mai joace cele două etape din retur în acest an. Nu are nici un rost să se joace pe astfel de terenuri mai ales că naţionala de tineret a ratat calificarea la Campionatul European. Apoi, în primăvară dacă este cazul, prima etapă se poate amâna cu o săptămână-două cum s-a mai întâmplat”, a declarat Petre Grigoraş.

În vreme ce la Târgu Jiu terenurile au cedat după ploile căzute în ultima vreme, la Severin echipa este aşteptată de o suprafaţă de joc impecabilă şi de condiţii deosebite: “Ştiu terenul de la Severin, dar nu e vorba numai de terenul propriu-zis, ci de întreaga infrastructură. Toată baza e la un nivel înalt iar acum pun şi nocturnă”, a mai spus Grigoraş.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.