RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Stângă rămâne la Energia!

/ 11 octombrie 2010

Antrenorul echipei de handbal Energia Pandurii Tg. Jiu, Vasile Stângă, a renunţat la intenţia de demisiona şi va rămâne la cârma echipei gorjene.

Tehnicianul Energiei a discutat cu preşedintele Gore Popescu şi, în cadrul unei emisiuni televizate, a declarat că a decis să continue munca începută la Tg.-Jiu menţionând că intenţia manifestată la Porto n-a fost şi materializată printr-o demisie scrisă: „N-a fost ceva oficial. Au fost nişte lucruri spuse la nervi. La cald s-au spus multe lucruri, eram toţi nervoşi, dar acum, la rece, gândim altfel. La nervi se spun multe… Viaţa merge înainte şi e păcat de munca depusă de mine şi de Mircea Bedivan la această echipă ca să nu ne continuăm treaba începută. Acest lucru m-a făcut să nu renunţ, să fiu curajos şi să trec peste obstacolele aşternute în calea mea şi a echipei”, a declarat Vasile Stângă. Acesta a mai precizat că echipa sa mai are nevoie de răbdare pentru a ajunge să-şi demonstreze adevărata valoare: „Sunt foarte mulţi jucători noi. Aduci piese, dar când vrei să faci un motor să meargă lejer trebuie să ai răbdare să le asamblezi. Singura modalitate e să ne antrenăm mult mai dur şi mult mai serios”, a caracterizat Stângă situaţia actuală la Energia.

www.sportingorj.ro

Comentează!

5 Comentarii până acum

  • gil spune:

    Stanga este bun pentru nationala dar nu mai corespunde pentru…Energia?Trebuie sa intre ca pe vremuri pe teren sa joace el,deoarece cei tineri nu reusesc?

  • gigi spune:

    Mergem la Baia Mare si castigam cu arbitrii (prietenii Faneata/Moldoveanu), asa cum am castigat si partidele cu Dinamo si Odorhei, si apoi toate lucrurile se estompeaza si marele strateg Stanga se suie iar pe cai mari si manaca linistit banii statului impreuna cu Gore Popescu. Tg Jiu este, in acest moment, echipa care fura cel mai tare Liga Nationala la handbal masculin, bineinteles, „mana-n mana” cu FRH.

    • gigi esti un bou spune:

      @gigi= ba nenorrocitule unde ai vazut tu ca Energia e ajutata de arbitrii, spune tu ba idiotule? de unde esti tu de stii tu toate kkt-urile astea? faneata si moldoveanu pe unde-au prins-o pe energia pe acolo a furat-o, dar tu boule nu stii asta si de aia vorbesti prostii. mucles, gigi_jiji, poate esti un fan de-al oierului din pipera si de aia esti atat de prost!!!

  • laurentiu spune:

    Jos palaria,Nea Vasile !!Strategia a dat roade.Din principalul vinovat pentru jocul prost al echipei, apari acum ca salvatorul echipei.M-as mira sa nu fi luat si o prima de renuntare la (asa-zisa) demisie.

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.