RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Eugen Pârvulescu: „Regret că nu am putut să îmi pun în aplicare proiectul cu care venisem”

/ 3 octombrie 2010

Fostul preşedinte executiv al Pandurilor, Eugen Pârvulescu, spune că nu se aştepta la o decizie atât de drastică împotriva sa deşi înţelege că era nevoie de un şoc la echipă după startul slab al gorjenilor din actuala stagiune.

„Efectiv m-a surprins această decizie a demiterii mele, dar înţeleg că este pentru binele echipei şi sper să aibă şi rezultatele dorite. Era normal ca o schimbare să aibă loc pentru că trecuse mai bine de jumătate din tur şi echipa nu avea decât şase puncte”, a declarat Pârvulescu pentru www.sportingorj.ro. Acesta a mai spus că a fost anunţat de Marin Condescu despre decizia luată şi depre motivele acesteia: „Am vorbit doar cu domnul Condescu. Acesta m-a anunţat că aceasta a fost decizia Consiliului de Administraţie. Mi s-a reproşat că nu am luat măsuri după meciul cu Timişoara. Atunci mi s-a spus să iau măsuri. Puteam să trec la unele sancţiuni la adresa jucătorilor, dar am considerat că jocul echipei a fost unul bun şi am avut mare încredere în meciul cu Astra”.

Legat de scurta sa şedere la Târgu Jiu în funcţia de preşedinte executiv a Pandurilor, Eugen Pârvulescu spune că are regretul de a nu fi reuşit să facă ceea ce şi-a propus la numirea în funcţie: „Îmi pare rău că s-a ajuns aici pentru că la Târgu Jiu am avut ocazia să lucrez cu nişte oameni extraordinari. Regret că nu am putut să îmi pun în aplicare proiectul cu care venisem, cel pentru liga a II-a. Puteam să facem la Pandurii ceva asemănător cu ceea ce se întâmplă la Oţelul, cu promovări succesive ale elementelor locale, cu promovarea acestora, dar asta nu se putea face decât începând din liga a II-a. Cred că ar fi trebuit să plec şi eu atunci când echipa a fost readusă în Liga I şi proiectul meu a picat. Aşa văd lucrurile acum şi îmi pare rău că am rămas atunci”, a mai declarat Eugen Pârvulescu.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.