RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Afaceri neprofitabile cu Steaua?

/ 31 august 2010

În această vară, Pandurii a trimis în Ghencea trei jucători importanţi. Stanca, Păcurar şi Martinovic au ajuns sub comanda lui Victor Piţurcă la Steaua. În schimbul celor trei, cei de la Pandurii susţin că nu au primit nici măcar un cent, însă dinspre Ghencea au venit informaţii că Gigi Becali a plătit tot. De fapt, gorjenii spun că au semnat un contract prin care vor putea lua de la Steaua orice jucător care nu intră în vederile antrenorului. Cert este că până acum n-am luat nimic! Până şi anonimii de la Steaua II gen Bîtfoi ne-a refuzat, aşa că ne putem aştepta la orice !

Victor Piţurcă a plecat de la Steaua, iar jucătorii aduşi de el au zilele numărate în Ghencea. Cel mai probabil foştii panduri, Păcurar, Stanca şi Martinovic vor fi daţi afară din Ghencea, iar marea înţelegere din acte cu Steaua poate pica. „Nu ştiu şi nu mă interesează ce fac cei de la Steaua cu jucătorii. Noi avem o înţelegere clară cu ei! Înţelegerea dintre Pandurii şi Steaua rămâne valabilă în continuare pe o perioadă de 5 ani. Pe noi nu ne interesează ce face Steaua cu cei trei jucători luaţi de la Pandurii. Noi avem acte, avem înţelegerea scrisă. Chiar am vorbit cu domnul Argăseală (n.r. director economic Steaua) şi nu se pune problema ca ei să nu respecte ce am stabilit. Am vorbit după ce am văzut în presă că cei trei ar putea pleca la Universitatea Craiova şi am primit confirmarea că acordul rămâne valabil”, a spus Eugen Pârvulescu.

Şi totuşi această afacere cu Steaua are toate şansele să fie o ţeapă pentru gorjeni care au cedat jucători valoroşi în schimbul a nimic. Atunci când am dorit jucători din Ghencea, dar nu de la prima echipă ci de la a doua, acei anonimi ne-au refuzat !!! Exact, ne-au refuzat. Am trimis maşină după ei la Bucureşti şi ei nu s-au urcat în ea spunând că preferă să joace la Steaua II şi nu la Pandurii în Divizia B.

O altă certitudine e că niciunul din cei trei nu se va mai întoarce la Târgu Jiu. Stanca pare să fi semnat deja cu Universitatea Craiova, Păcurar va merge la Universitatea Cluj, în timp ce Martinovic va ajunge cel mai probabil la Unirea Urziceni. „Deocamdată, la momentul actual, nu cred că vreunul din ei se va întoarce la Pandurii. Sunt simple speculaţii sumele de transfer apărute în cazul celor trei. Ei au plecat de la Pandurii în baza unui acord pe 5 ani cu Steaua”, a mai spus Pâvulescu.

Comentează!

3 Comentarii până acum

  • dan spune:

    in afara lui djapka sau vranikovic am luat numai tepe iar asta cu cei 3 la steaua este cred cea mai proasta afacere a unui club din primele 3 ligii ale fotbalului romanesc…
    insa cred ca la mijloc sunt bani insusiti de cineva din conducere pt ca nu-mi aduc aminte sa existe astfel de afacere in fotbalul nostru…
    la ce conducere avem ce te mai mira ?? suntem varza…

  • abu spune:

    verificati contul presedintelui si o sa vedeti

  • cucuT spune:

    Parvulescule……ia-l pe Badea de mana si faceti sa ne fie dor de voi!!!!!

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.