RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Energia Pandurii a învins pe Metaloplastika la inaugurarea noii Săli Polivalente din Sabac

/ 17 august 2010

Elevii lui Vasile Stângă au stricat într-un fel sărbătoare pregătită de gazdele de la Metasloplastika Sabac, care i-au invitat pe gorjeni la inaugurarea noii Săli Polivalente învingând cu scorul de 33-30 în meciul amical disputat luni seara la Sabac.

Victoria echipei gorjene a fost una care a marcat pozitiv debutul Energiei în meciurile de verificare din presezon, până acum Vasile Stângă mizând doar pe pregătire fizică şi câteva antrenamente cu mingea. Cei mai buni marcatori ai Energiei în jocul cu Metaloplastika au fost pivotul Marius Novanc cu 8 reuşite, interul croat Ante Kukrika, cu 5 goluri marcate, şi extrema dreaptă Milan Vukas, care a înscris de 4 ori în poarta conaţionalilor săi. Având în vedere faptul că a fost primul joc de verificare şi elevii săi s-au comportat bine pe teren, antrenorul Vasile Stângă s-a declarat mulţumit la finele partidei de la Sabac: „Dincolo de tracul primei partide pentru unii jucători, a fost un meci bun, util. Metaloplastika este o echipă de top din Serbia, joacă la fel ca şi noi, în Cupa EHF. Remarcaţi nu aş avea, poate Novanc, dar el a evoluat în nota lui obişnuită. În rest echipa s-a mişcat mai bine în repriza a doua. Am pus accent pe apărare şi faza a doua, deci s-a ajucat cu accent fizic, s-a alergat destul de mult”, a spus tehnicianul Energiei. Acesta a rulat aproape întreg lotul, cu excepţia lui Rădulescu, şi spune că l-a bucurat victoria conştient fiind că victoriile aduc victorii: „Concluzii nu aş putea să trag după acest meci pentru că a fost doar primul joc al nostru, chiar dacă nu m-a interesat prea mult rezultatul, e bine că am învins pentru a prinde de pe acum gustul victoriilor. În rest, cam toată lumea a jucat, inclusiv Florea, pe care nu l-am forţat însă. Poarta a mers bine, au apărat Ciobanu şi Dragomir, pentru că pe Rădulescu voi conta în partida cu RK Jugovic Kac”, a mai declarat Vasile Stângă.

În al doilea meci disputat marţi seara în Serbia, elevii lui Vasile Stângă s-au impus şi în faţa celor de la Jogovic Kac, locul 8 în ultima ediţie de campionat din Serbia, Energia învingând cu scorul de 30-25.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.