RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Handbalul juvenil respiră la Târgu Jiu

/ 6 iulie 2010

Echipa de juniori IV a LPS Târgu Jiu a participat în ultimele două săptămâni la două puternice turnee de handbal, unul la Oneşti, în perioada 14-16 iunie, iar cel de-al doilea la Baia Mare, între 1 şi 3 iulie, elevii tandemului Adrian Gorun-Ionela Săvulescu reuşind performanţe deosebite la ambele competiţii.

La Cupa Oneşti, organizată sub patronatul Ministerului Învăţământului, au participat 46 de echipe la două categorii de vârstă, fete şi băieţi. Echipa de băieţi a LPS Târgu Jiu, copii născuţi în anul 1997 şi mai mici, a reuşit performanţa de a câştiga turneul rezervat acestei categorii, turneu la care au participat opt echipe.

Grupa B

LPS Târgu Jiu – CSS Oneşti 22-4
LPS Târgu Jiu – CSS Iaşi 22-12
LPS Târgu Jiu – CSS Bacău 25-10

Finala

LPS Târgu Jiu – CSS VAslui 17-14 (7-8)

În afara câştigării principalului trofeu, tinerii handbalişti gorjeni s-au întors acasă şi cu alte evidenţieri. Cel mai bun portar al turneului a fost desemnat Gabriel Dumitrescu, iar titlul pentru cel mai tehnic jucător i-a revenit lui Victor Buzuloiu, ambii de la LPS Târgu Jiu. Golgheterul echipei, Cătălin Popescu, care a înscris la Oneşti 34 de goluri a fost la doar două goluri de titlul de golgheter al turneului.

La doar două săptămâni de la câştigarea turneului de la Oneşti, echipa LPS Târgu Jiu a fost invitată şi a participat la a VII-a ediţie a Handbalului Juvenil, competiţie rezervată tinerilor handbalişti născuţi în 1997 şi mai mici, băieţi şi fete, în organizarea Federaţiei Române de Handbal şi a celor de la Club Extrem din Baia Mare între 1 şi 3 iulie.

Grupa A

LPS Târgu Jiu – CSS Baia Mare  21-24
LPS Târgu Jiu – CSS Călăraşi  27-22
LPS Târgu Jiu – CSS Sibiu  26-19
LPS Târgu Jiu – CSS Oneşti  24-15
LPS Târgu Jiu – Extrem Club Baia Mare  27-12
LPS Târgu Jiu – Axiopolis Cernavodă  18-18

Finala mică

LPS Târgu Jiu – CSS Bacău  27-5

Şi de această dată, jucătorii de la LPS Târgu Jiu s-au făcut remarcaţi, Victor Buzuloiu fiind inclus în echipa ideală a turneului, mai mulţi antrenori fiind încântaţi de acest tânăr talent al handbalului gorjean, un alt jucător remarcat fiind extrema dreapta Vlăduţ Mladin.

Gazdele băimărene au avut grijă ca micuţii handbalişti să aibă parte la finalul turneului, pe lângă medaliile oferite de organizatori, şi de un plăcut moment de relaxare, dar şi de interacţionare cu doi mari sportivi ai României, handbalistul Alexandru Csepreghi şi fostul baschetbalist Ghiţă Mureşan.

Lotul LPS Târgu Jiu:

Gabriel Dumitrescu, Mădălin Stanciu şi Răzvan Olaru – portari,
Bogdan Ivaschescu şi Adrian Fundeanu – extreme stânga,
Marius Drăgănescu şi Teodor Tăbuş – interi stânga,
Mihai Becheru şi Darius Nanu – pivoţi,
Victor Buzuloiu – centru,
Cătălin Popescu – inter dreapta,
Vlăduţ Mladin şi Mihai Arapu – extreme stânga.

www.sportingorj.ro

Comentează!

11 Comentarii până acum

  • smecherul spune:

    DAAAA, este o echipa foarte buna si cred ca vor avea un viitor frumos. aveti cel mai legat joc, se vede mana antrenorilor, o circulatie buna a mingii ce nu vezi nici la juniorii II, joc si patrunderi pe culoare, iar pivotul este unul de mare perspectiva. mai mult, este aveti cei mai frumosi baieti. mi-a placut viteza de joc si maturitatea centrului vostru, cel ce poarta tricoul cu nr. 10. este agresiv si alearga foarte mult. cand il vedeam cum se tine dupa adversari carora le vine la piept, nu imi venea a crede. ce mai … sunteti buni, dar asta nu inseamna sa vi se urce la cap. antrenati-va si demonstrati-va valoarea … fiti seriosi si cresteti in valaoare, fiindca aveti … ce brat puternic are interul vostru dreapta … dar este fricos … va felicit … la mai mare …

  • laura spune:

    e cea mai buna echipa si vreau sal felikit p fratemiu ca a iesit cel mai bun portar si sai zik k is foarte mandra de el

  • stefi spune:

    Bravo !! sunteti cei mai tari;)
    😡

  • stefi spune:

    🙂

  • nr. 11 spune:

    sa fie clar acu’ am crescut si nu mai sun fricos, dar va multumim pentru comentarii

  • anonim spune:

    as vrea sa-l felicit toata echipa pentru rezultatele deosebite , pentru seriozitatea de care ati dat dovada in cursul a catorva ani de antrenament

  • tomy spune:

    yo sunt ala cu nr 5

  • colega spune:

    Sunt cei mai tari iar eu ii stiu pe toti din echipa LPS si sunt niste baieti muncitori dar au si doi profesori de exceptie bafta multa incontinuare!!!

  • musat spune:

    va bat tg frumos fraerilor

  • player spune:

    cine ne bate ma aveam ce mia buna echipa pe care a avut-o tg-Jiu

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.