RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Florin Stângă va lua drumul Chinei

/ 13 iunie 2010

După ce şi-a încheiat conturile cu Xanthi Skoda, echipa la care a plecat în iarnă de la Pandurii, mijlocaşul Florin Stângă ar putea evolua în sezonul viitor în prima ligă din China.

Fără oferte concrete din ţară, Florin Stângă a declarat pentru www.sportingorj.ro că a fost nevoit să se axeze doar pe ofertele venite din străinătate: „Sunt aşteptat în aceste zile în China, la o echipă din prima ligă. 80-90% sunt şanse de a accepta propunerea lor. Mai am însă şi oferte de la o echipă din liga a doua a Rusiei, undeva aproape de Japonia, dar şi de la echipe din Cipru şi Grecia. Din România au fost doar simple discuţii, neconcretizate însă în niciun fel. Nici de la FC Braşov n-am primit nicio ofertă concretă deşi prin presă a apărut cum că m-aş întoarce la aici”.

Mijlocaşul ce a evoluat pentru Pandurii în 108 partide în Liga I spune că nu a fost contactat de nimeni din conducerea echipei gorjene după încheierea campionatului. Stângă a fost dorit de Marin Condescu din nou în echipa Pandurilor după ce întrecerea din Grecia s-a încheiat, însă regulamentele nu i-au permis repatrierea mijlocaşului pentru ultimele etape de campionat.

În ceea ce priveşte perioada petrecută în Grecia, Stângă are doar cuvinte frumoase: „A însemnat foarte mult pentru mine această experienţă avută în Grecia, într-un campionat mai puternic decât cel din România. Am avut foarte multe de învăţat acolo şi îmi pare rău că nu am putut continua acolo din cauza dificultăţilor financiare pe care le au”, a mai declarat Stângă.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.