RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Egal cât o retrogradare

/ 5 mai 2010

Pandurii şi-au dus şansele de salvare de la retrogradare acolo unde ele tind spre zero după ce au remizat pe teren propriu cu Poli Iaşi.

Prima repriză, prin jocul prestat de cele două echipe nu lăsa să se întrevadă dezastrul ce avea să vină pentru gorjeni. Pandurii au pus stăpânire repede pe joc, ieşenii au părut nu doar obosiţi, ci şi resemnaţi, dar după ce Stromajer a reuşit să deschidă scorul în minutul 30 trupa lui Sorin Cârţu n-a mai dat mari emoţii portarului Brăneţ, din contră, cel care a tremurat serios a fost Mingote. Lusitanul a fost luat la ţintă de Ignatov în finalul primei reprize şi la cabine s-a intrat cu un avantaj minim al Pandurilor.

Repriza secundă a adus o sarabandă de ratări trecute în contul Pandurilor. Popete, în două rânduri, Raskovic, Stromajer şi Orac au ratat cu seninătate din poziţii ideale, iar fotbalul nu te iartă când te joci cu astfel de ocazii. O decizie ciudată a fost luată şi de Cârţu, care l-a scos în minutul 79 pe Stromajer şi l-a introdus pe Ionuţ Stancu, din acel moment, observând pasul înapoi făcut de gorjeni, elevii lui Ţiţi Dumitriu au forţat egalarea şi ea a venit în ultimul minut de joc, la o execuţie de excepţie a lui Nuno Viveiros, asta în ciuda faptului că Adrian Ilie fusese eliminat şi Pandurii evoluau de câteva minute cu un om în plus.

Golul primit a răpus psihic echipa gorjeană, care se văzuse deja câştigătoare, egalul cu care s-a încheiat meciul mulţumind doar în mică măsură oaspeţii, beneficiari ai unui program ceva mai uşor în ultimele trei etape. Pandurii păstrează şanse pur teoretice de a se salva de la retrogradare, aceast obiectiv putând fi atins în anumite condiţii doar dacă gorjenii vor câştiga toate partidele ce au mai rămas de disputat.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.