RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Clasamentul concursului UMBRO după şase etape

/ 2 mai 2010

Etapa a XXX-a a Ligii I a fost una împărţită în două de concurenţii noştri la Concursul UMBRO. În prima ei parte, adică în ceea ce priveşte primele patru meciuri disputate, etapa s-a dovedit a fi una de coşmar pentru concurenţi, foarte puţini prognozând victoriile Astrei, a celor de la Internaţional sau Unirea Alba Iulia, dar şi pe cea a Gloriei Bistriţa în faţa Pandurilor. După aceste patru meciuri de şoc, lucrurile au intrat în normal pentru concurenţi, multe din meciurile rămase oferind puncte bune pentru majoritatea concurenţilor.

Suporter75 a fost cel care a câştigat runda dând dovadă de maximă inspiraţie mizând pe victorii ale gazdelor la Bistriţa şi Alba Iulia. Cu cele şase puncte obţinute în această etapă, suporter75 urcă două poziţii în clasament şi aşteaptă noi etape inspirate pentru a urca pe podium.

Fostul lider al clasamentului, adi, a avut un weekend slab, cu doar trei pronosticuri corecte, fapt ce a dus la detronarea sa, noul lider fiind nashulali.

Iată cum arată clasamentul după etapa a VI-a:

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.