RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Clasamentul concursului UMBRO după patru etape

/ 20 aprilie 2010

Runda a XXVIII-a a Ligii I a intors prin rezultatele ei clasamentul Concursului Umbro. Performerul rundei a fost nashulali, care a prins 7 pronosticuri corecte pentru cele nouă meciuri, punctaj care l-a adus în postura de a egala la puncte fostul lider, adi, însă primul loc după patru etape a fost preluat de ultrasinu.

Iată cum arată clasamentul după primele patru etape:


Comentează!

4 Comentarii până acum

  • mihai spune:

    alooooooo…mitza_18 are 14 puncte domnule constantinescu…va rog sa modificati

    • mitza_18 13p (4+0+5+4)

      Asta este linia ta de clasament, nu vad de unde sa ai 14 puncte. In etapa a doua ai depus pronosticurile dupa termenul limita si ele nu au fost luate in calcul (conform regulamentului). Sper sa fie totul OK! Bafta in continuare!

  • neagu spune:

    din cate stiu eu la finalul etapei a 4-a ultrasinu avea 20 de puncte, iar acum vad ca are 21.de unde pana unde?

  • Daca la mitza_18 nu a fost un punct in plus, in cazul lui ultrasinu s-a dovedit ca intr-adevar are 21 de puncte, nu 20 cate afisasem initial. Pronosticurile sunt publice, pot fi numarate, pot fi verificate de oricine. A fost o greseala care a fost rectificata. Oricum, la final vor fi reverificate toate punctajele.

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.