RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Liga a III-a, Seria a IV-a / A venit Primavera şi la Motru

/ 1 mai 2010

Minerul Motru respiră deconectată de la aparate după ce i-a administrat un scor de forfait Primaverei Craiova, echipa secundă a Universităţii Craiova. Motrenii au acumulat 33 de puncte şi au ieşit temporar din zona retrogradării, însă două dintre contracandidatele sale, Progresul Corabia şi Girom Albota au un joc mai puţin disputat şi în cazul unor victorii i-ar devansa pe “mineri”.

Aflată cu cuţitul la os echipa lui Fane Nanu nu a mai risipit punctele, asigurându-şi victoria încă din prima jumătate de oră a jocului. Golgheterul seriei a IV-a, Moraru a deschis scorul în minutul 15, noua achiziţie Ioniţă l-a majorat în minutul 18 iar Gugu, de la oaspeţi a închis tabela cu un autogol în minutul 26. “La 3-0 nu se poate spune că am jucat rău. Cred că de frică am jucat, ne-a ajuns cuţitul la os. Să vedem ce va fi în continuare”, a declarat pentru www.sportingorj.ro, directorul sportiv al Minerului, Mihai Cernica.

Minerul Motru – Primavera Craiova 3-0

Au marcat: Moraru (min. 15), Ioniţă (min. 18), Gugu-autogol (min. 26)

Minerul: Trică – Hanu, Purcel, Munteanu, C. Laurenţiu, Chirciu, M. Laurenţiu, Ioniţă, Şoo, Pau, Moraru.

Au mai jucat: Ureche, Gutoiu, Sârbu şi Olaru.

Antrenor: Ştefan Nanu.

Comentează!

1 Comentariu până acum

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.