RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Tyner – iertat, Trim, Darby şi Apostol – suspendaţi

/ 20 aprilie 2010

Comisia de Disciplină din cadrul Federaţiei Române de Baschet a analizat cazul incidentelor înregistrate în timpul partidei dintre Energia Rovinari şi Gladiator Cluj Napoca şi a luat decizia suspedării a trei jucători de la echipa gorjeană între trei şi patru etape.

După vizionări, comisia a luat decizia ca în cazul lui Kevin Tyner să nu fie aplicată o suspendare, acelaşi lucru aplicându-se şi în cazul lui Dawson, de la Galdiator. Cea mai mare suspendare a primit-o Rareş Apostol, el fiind suspendat pentru patru meciuri, Trim şi Darby urmând a fi şi ei suspendaţi pentru trei partide, sancţiune pe care au primit-o şi americanii echipei clujene, Freeman, Levine şi Bishop.

Comisia de Disciplină a ţinut cont atunci când a stabilit mărimea pedepselor de faptul că toţi cei implicaţi în bătaia generală de la Târgu Jiu din timpul meciului din play-out dintre Energia şi Gladiator nu sunt recidivişti.

www.sportingorj.ro

Comentează!

4 Comentarii până acum

  • UnFan spune:

    rares 4? …doamne

  • adi spune:

    reres poate se retrage si se apuca de k1. poate e constient ca baschetul nu mai e pt el. mai gaseste el echipa ca la tg-jiu care sa il vrea cu atata ardoare? a aratat lanternei rosii „gladiatorul” cine e gladiator. bv rares!!!

  • Rares Apostol spune:

    Nu am avut ce sa fac asta este voi merge in Canada si o sa scapati de mine !!!!!!

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.