RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Căzuţi sub tirul campionilor

/ 17 aprilie 2010

Pandurii au pierdut la Urziceni la un scor la care-şi puteau permite chiar şi o neprezentare, Unirea fiind ajutată să ajungă la scorul de 3-0 mai mult de apărarea visătoare a gorjenilor decât de precizia atacanţilor săi.

Elevii lui Sorin Cârţu au avut un început timid de partidă, fără a ieşi din propria jumătate de teren în primele 10 minute, perioadă în care gazdele au avut trei ocazii importante. La prima acţiune a Pandurilor, Nalaţi a fost aproape de a deschide scorul, însă Grigore a avut un reflex salvator la şutul în cross al mijlocaşului echipei gorjene. Unirea a apăsat pe acceleraţie şi în minutul 23 doar intervenţia de excepţie a lui Mingote a păstrat tabela intactă la lovitura de cap a lui Bilaşco dar portughezul a rămas fără replică la lovitura liberă executată înşelător de Apostol în minutul 25, fostul elev al lui Cârţu reuşind deschiderea scorului. Pandurii au mai fost o dată aproape de gol, dar Grigore a arătat că merită un loc în lotul campionilor scoţând în corner lovitura de cap a lui Rusu din minutul 34. Dacă Pandurii n-au avut forţa de a înscrie, au făcut-o din nou gazdele, în minutul 38 Marinescu trecându-şi şi el numele pe lista marcatorilor după a greşeală a apărării gorjene, iar scorul pauzei nu mai dădea prea multe şanse trupei lui Sorin Cârţu. De altfel, până la final au reuşit şi Pandurii să perforeze poarta, însă tot pe a nefericitului Mingote, Rusu plasând cu capul mingea în vinclul propriei porţi în minutul 78.

Dincolo de rezultatul ruşinos, după meciul de la Urziceni Pandurii se întorc cu doi jucători ce au primit botezul Ligii I, Stanciu şi Vlăduţi fiind la primul joc oficial la prima echipă a Pandurilor, dar şi cu întreruperea seriei de 74 de meciuri jucate integral de Chibulcutean în Liga I, fundaşul Pandurilor părăsind terenul la pauză din cauza unor probleme medicale.

Unirea Urziceni – Pandurii Târgu Jiu 3-0 (2-0)

Stadion “Tineretului”, spectatori: 3.000

Au marcat: Apostol (min. 25), L. Marinescu (min. 38), Rusu (min. 78 – autogol)

Unirea: Grigore – Maftei, Galamaz, Fernandes, Bordeanu – Apostol, Paraschiv, Frunză (min. 82 Todoran), L. Marinescu (min. 67 Pădureţu) – Onofraş (min. 55 Rusescu), Bilaşco. Antrenor: Ronny Levy.

Pandurii: Mingote – Popete, Martinovic, Chibulcutean (min. 46 Raskovic), Grecu – Tremonti (min. 58 Stanciu), Rusu, Nalaţi, Vranjes, Lazic – Stromajer (min. 75 Vlăduţi). Antrenor: Sorin Cârţu.

Cartonaşe galbene: Rusu (min. 31), Stanciu (min. 90)

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.