RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Theo Evans: “Îmi este ruşine pentru rezultatul de la Braşov”

/ 1 martie 2010

Eşecul de la Braşov se înscrie în seria înfrângerilor ruşinoase ale Energiei din acest sezon, echipa gorjeană pierzând inexplicabil meciurile din deplasare cu toate echipele din subsolul clasamentului, de la Craiova sau Gladiatorul şi până la acest ultim meci.

Dacă în turul campionatului exista o scuză cât de cât acceptabilă şi în mare parte chiar acceptată, aceea a lipsei de valoare a unor jucători, rezultatul meciului de la Braşov surprinde în condiţiile în care în actuala formulă Energia a învins echipe mai puternice şi spera la prinderea unui loc în play-off. “Îmi este ruşine pentru rezultatul de la Braşov şi sunt foarte dezamăgit pentru că am sperat că vom câştiga acest meci. Nu am jucat la nivelul pe care-l doream. Va trebui să ne uităm în aceste zile la meciul de la Braşov pentru a înţelege ce am greşit, pentru a ne îndrepta greşelile. Ne pare foarte rău că am dezamăgit fanii din acest oraş şi pe suporterii care au venit la Braşov pentru a ne susţine la acest meci”, a declarat Theo Evans fără a mai încerca să caute scuze în prestaţia arbitrilor sau lipsa de fair play a gazdelor, aşa cum s-a întâmplat cu alte ocazii.

www.sportingorj.ro

Comentează!

8 Comentarii până acum

  • patry21 spune:

    :D…mda…bravo…acum cred ca sunteti mai multumiti…:D…

  • fan_handbal_gorj spune:

    nu mai are importanta dak ii e rusine, nasol e ca nu mai mergem in play-off, din pacate!!! nici nu stiu dak de acum incolo mai au importanta rezultatele din meciurile viitoare.

  • Mike spune:

    Oricum sunt cei mai buni! Noi cei din acest oras asa trebuie sa-i sustinem. Ne reprezinta pe noi, orasul nostru si trebuie sa-i sustinem si sa le fim alaturi chiar si atunci cand sunt infranti. Cred ca acum au nevoie mai mare de sustinerea noastra. Trebuie incurajati! Ei sunt cei mai buni!

    • eu si celalalt spune:

      SI FOTBALUL ESTE SUSTINUT DE MULT MAI MULTI OAMENI, SI????
      VAI DE MAMA LOR SI A NOASTRA! SUNTEM CEI MAI BUNI! FELICITARI! CAI PREA MARI PENTRU UN PITICOT GEN EVANS

  • roxy spune:

    poftim….mai comenteaza cineva??? ii e rusine nu mai gaseste scuze o sa se uite la filmari sa vada ce au gresit si cum pot indrepta asta. ati fi putut face voi ceva mai mult??

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.