RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Pandurii s-au impus cu 3-1 în faţa kazacilor de la Zhetytsu

/ 1 februarie 2010

Început cu o jumătate de oră întârziere din cauza lipsei arbitrilor, amicalul cu Zhetytsu Taldykorgan a fost câştigat fără probleme de Pandurii, elevii lui Ciobotariu bifând astfel primul succes în Antalya.

Tehnicianul Pandurilor a început jocul cu o linie de fund aproape clasică, preferându-l pe Rusu în dauna lui Popete, linia de mijloc fiind una în care în centru i-a avut pe Murgan şi Nalaţi, iar pe extreme pe Orac şi Lazic, atacul fiind lăsat în seama cuplului Kamara-Stromajer.

Kamara a deschis rapid scorul, în chiar primul minut, ivorianul trimiţând în plasă din 6 metri o centrare ideală a lui Lazic. Acesta din urmă a avut ocazia de a mări diferenţa în minutul 10, însă a trimis peste poartă din situaţie foarte bună, iar la faza imediat următoare Chibulcutean a gafat şi l-a lăsat singur în careu pe Belic, care l-a executat pe Mingote aducând egalarea. După ce Stromajer şi Kamara n-au reuşit să fructifice două bune oportunităţi, în minutul 25 Murgan a obţinut un penalti, iar Cardoso a transformat lovitura de pedeapsă readucându-şi echipa în avantaj.

În partea a doua Ciobotariu n-a păstrat decât doi jucători din prima garnitură, pe fundaşii centrali Martinovic şi Chibulcutean, ultimul fiind însă înlocuit la capătul unei ore de joc cu Tătaru. Pandurii au dominat clar această repriză, dar n-au mai înscris decât o singură dată, în minutul 65, prin Tilincă la o fază la care centrarea lui Martinovic l-a lovit pe portarul advers în faţă, iar atacantul Pandurilor a înţepat balonul în plasă din 3 metri.

Repriza a doua a meciului cu Zhetytsu Taldykorgan a fot urmărită de pe margine şi de Marin Condescu, preşedintele Pandurilor ajungând aproape de ora jocului în cantonamentul echipei gorjene din Antalya.

Pandurii Târgu Jiu – Zhetytsu Taldykorkan 3-1 (2-1)
Teren Hotel Kervansaray

Au marcat: Kamara (min. 1), Cardoso (min. 25 – din penalti), Tilincă (min. 66) / Belic (min. 11)

Pandurii I: Mingote – Rusu, Matinovic, Chibulcutean, Cardoso – Orac, Murgan, Nalaţi, Lazic – Kamara, Stromajer.

Pandurii II: Stanca – Popete, Martinovic, Chibulcutean (min. 60 Tătaru), Grecu – Ghindeanu, Vranjes, Hidişan, Tremonti – Raskovic, Tilincă.

www.sportingorj.ro

Comentează!

1 Comentariu până acum

  • energic spune:

    Felicitari pt acest site!imi place ca transmiteti informatii mult mai rapid.Tineti-o tot asa!Multa bafta!

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.