RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Vremea impresarilor

/ 2 decembrie 2010

Sezonul de toamnă al Ligii I se apropie de final, iar majoritatea echipelor încep deja să se gândească şi la jucătorii care ar putea să le întărească loturile în partea a doua a campionatului.

În nenumărate rânduri, de la sosirea sa la Pandurii, antrenorul Petre Grigoraş a declarat că, jucând şi într-un sistem ce are nevoie de mai mulţi jucători de atac, 4-3-3, în iarnă doreşte achiziţionarea a doi-trei atacanţi: “Nu-mi doresc decât jucători de la mijloc în sus, în apărare am cu ce să mă descurc”, a spus tehnicianul gorjenilor.

După ce Raskovic a încercat o revenire la Pandurii, după toate aparenţele însă fără nicio şansă, la Târgu Jiu şi-a făcut apariţia astăzi şi impresarul acestuia, Adrian Ilie. Fostul internaţional român a adus o serie de jucători la Pandurii în ultimii ani, fiind de notorietate prietenia acestuia cu preşedintele clubului gorjean, însă mult prea puţini dintre aceştia au confirmat. Un alt impresar care astăzi a încercat să aducă ceva la Pandurii este Gabriel Gică Mucea, care a avut o întâlnire cu preşedintele Marin Condescu pe care a dorit să-l convingă de calităţile lui Bruno Lopes şi de faptul că acesta ar fi util formaţiei târgujiene. Dincolo de ceea ce se discută cu preşedintele Condescu pare să fie dorinţa antrenorului Petre Grigoraş, tehnicianul pandurilor declarând că preferă jucătorii români.

Oferit şi în vară Pandurilor, Bruno Lopez a avut parte de un sezon de toamnă aproape perfect la Villa Nova, echipă cu care a reuşit să se menţină în Serie B din Brazilia marcând de nouă ori în ultimele 20 de partide, atacantul de 24 ani trecându-şi în cont şi numeroase asisturi.

Intră aici pentru a vedea fişa lui Bruno Lopes din ultimul sezon şi rezumatele partidelor in care acesta a evoluat.

Vezi aici cateva din reuşitele lui Bruno Lopes din campionatele precedente.

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.