RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Liga a III-a, seria a IV-a / Jiul Rovinari – performera, Pandurii II – dezamăgirea

/ 30 august 2010

Pandurii II Târgu Jiu a remizat pe “Municipalul” din Severin, scor 2-2 cu FC Drobeta în derbiul primei etape din seria a IV-a a Ligii a III-a. Jiul Rovinari le-a ars un 4-1 “pompierilor”  de la Prometeu Craiova iar Minerul Mătăsari a smuls cu mare noroc o remiză la Vişina Nouă. Minerul Motru este singura gruparea gorjeană din eşalonul trei care a pierdut în etapa de debut.

Reunită cu doar două săptămâni înaintea startului sezonului, FC Drobeta a pus mari probleme echipei Pandurii II Târgu Jiu pregătită de Florin Bejinariu, ambele grupări având ca obiectiv promovarea. Cu trei jucători de la echipa mare în primul unsprezece, Brata, Antohi şi Ciucur, toţi cu evoluţii foarte slabe, Pandurii a smuls cu noroc o remiză, 2-2 în ultimele secunde de prelungiri pe Municipalul severinean cu golul tânărului Albert Voinea. FC Drobeta a ratat şi o lovitură de la 11 metri în minutul 20 prin Mitic care a şutat în transversala porţii apărate de Bănică. Pandurii a deschis scorul prin Diaconu, cu un şut din unghi iar Andrei Stroe a egalat cu un şut centrare din colţul careului mare. Gazdele au preluat conducerea de la 11 metri prin Nicuşor Poenaru, fază în care Fărcăşanu a văzut şi cartonaşul roşu. În minutul 94 Albert Voinea a profitat de indecizia apărătorilor severineni şi a adus o egalare nesperată şi poate nemeritată, Pandurii având o evoluţie mediocră.

Pandurii II a evoluat în formula: N. Bănică – A. Dobroiu (’51, I. Stanciu), R. Dăianu, I. Rada, C. Diaconu – Ş. Fărcăşanu, M. Găman (’73, C. Poiană), G. Bertea, C. Brata (’82, C. Minciună) – A. Antohi, T. Ciucur (’67, A. Voinea).

Jiul Rovinari este singura gruparea gorjeană de Liga a III-a care a debutat cu victorie în sezonul 2010-2011. Formaţia pregătită de Cătălin Trofin a câştigat fără probleme acasă cu Prometeu Craiova, scor 4-1, cu golurile lui Şoşoi (2), Apostol şi Trofin.

Minerul Mătăsari a plecat cu un punct de la Vişina Nouă, scor 0-0, gazdele irosind o lovitură de pedepasă prin Cornel Frăsineanu în minutul 85.

Minerul Motru nu s-a ales cu nimic din deplasarea de la Piatra Olt, gazdele reuşind să câştige cu un gol marcat în debutul jocului.

Iată rezultatele primei etape din seria a IV-a:

FC Caracal – Triumf Bârca 8-2
Rădulescu (10), Bădăuţă (12), Lazăr (13), Cârnu (30), Bobonete (60), Floricel (63), Neacşu (82), Cr. Niculescu (90) / S. Chivu (23), Chirea (32)
FC Piatra Olt – Minerul Motru 1-0
Alin Mihai (12)
Drobeta Tr. Severin – Pandurii II 2-2
A. Stroe (63), N. Poenaru (80 pen.) / Diaconu (56), A. Voinea (90+4)
Jiul Rovinari – Prometeu Craiova 4-1
Şoşoi (2, 38), Fl. Apostol (30), C. Trofin (68) / Bică (30)
Turris Turnu Măgurele – Progresul Corabia 1-3
I. Ciobanu (29) / Bălmău (43), Zamfir (66, 76)
Ghecon Lăpuşata – CSM Slatina 0-1
Iftimie (85)
Vişina Nouă – Minerul Mătăsari 0-0
Oltchim Râmnicu Vâlcea a stat.

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.