RSS post comments feeds rss email feeds twitter

“CFR are probleme de formă sportivă”

/ 27 august 2010

Antrenorul pandurilor, Ionuţ Badea, respectă adversarul de sâmbătă seara, însă vrea să-l bată. Asta la nivel declarativ. CFR Cluj este echipa campioană a României, însă acest statut nu-l sperie deloc pe tehnicianul pandurilor. Aşadar, pentru meciul de sâmbătă Badea spune că prin unitate de grup şi “tactică individuală” poate furniza surpiza etapei.

La conferrinţa de presă organizată înaintea meciului cu CFR Cluj, Ionuţ Badea a părut a fi extrem de încrezător în şansele echipei sale de-a obţine un rezultat favorabil în Gruia. Totuşi, înainte de toate, antrenorul a lăudat echipa campioană pe care în acest moment o vede deficitară în anumite momente ale jocului. “Întâlnim o echipă puternică din campionat cu jucători de valoare dar cu reale probleme de formă sportivă la momentul actual. Din acest punct de vedere sperăm să profităm de această formă de lipsă sportivă generată poate şi de perioada de cinci săptămâni pe care CFR Cluj a făcut-o. Cei de la CFR au în componenţă jucători peste medie pe care sper să-i putem anihila la momentul oportun”, a spus Ionuţ Badea.

Acesta ştie şi unde este cheia partidei. “Va fi un meci la care tactica individuală va juca un rol important. Mandorlini a propus până acum două sisteme  dar din acest punct de vedere există cultură fotbalistică la nivel de lot şi probabil că sistemul de joc poate suferi modificări. Pe de altă parte noi suntem pregătiţi pentru această partidă dar sunt convins că nu ne va fi uşor dar pregătim meciul la victorie şi sper ca la finalul meciului să ne bucurăm. Tactica individuală va juca un rol foarte important. Pentru mine fiecare partidă are o particularitate aparte, nu se schimbă foarte multe în jocul echipei însă sunt anumite detalii de care noi trebuie să ţinem cont. Şi care cu siguranţă se vor schimba şi nu mă refer la elemente grosiere ci doar la detalii”, a menţionat antrenorul pandurilor.

Referitor la evoluţia echipei în meciurile de afară, antrenorul nu vrea să comenteze pea multe. “Nu fac comparaţie între meciurile jucate în deplasare până acum şi această deplasare, este un meci la fel de important ca şi toate cele disputate până acum dar are această particularitate că jucăm cu echipa campioană dar cu reale probleme la nivel de lot datorită cartonaşelor roşii şi datorită accidentărilor. Bjelanovic este un jucător extrem de important pentru ei care însă nu va juca”, a mai declarat Badea.

Comentează!

3 Comentarii până acum

  • alin spune:

    Condescule………da-l afara mai repede ca numai prostii delireaza……….Tactica individuala ………………….pai ei nu joaca intr-o echipa………..intr-un sistem……………sa mute zona etc…………ei fiecare are tactica lui! Nu ii mai prelungiti chinul………………AFARA!!!

  • koradi spune:

    Sunt suporter al panDURILOR dar as vrea sa luam bataie meciul asta numai pt a fi demis aceasta nulitate de antrenor!!Daca si jucatorii sai vorbesc urat de el ce sa mai vorbim

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.