RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Vasile Stângă speră ca Energia să fie în vârf de formă în cupă

/ 28 aprilie 2010

Vasile Stângă spune despre echipa sa că a făcut contra celor de la HC Odorhei o primă repriză foarte proastă, dar speră ca lucrurile să evolueze pozitiv astfel încât echipa sa să ajungă la potenţial maxim în timpul turneului dotat cu Cupa României.

Tehnicianul Energiei spune că echipa sa nu trebuie judecată aspru pentru evoluţiile mai puţin reuşite din partidele cu Dinamo şi HC Odorhei în primele reprize ale partidelor amintite considerând că acolo îşi face simţită prezenţa şi deconectarea echipei de la competiţii cauzată de întreruperea campionatului. „Să nu caracterizăm o echipă după un joc. E bine că am câştigat. Poate e bine că suntem în cădere, eu sper ca la Cupa României să fim în creştere, să ajungem sus. Trebuie să ne mobilizăm şi să facem un turneu bun la Cupa României”, a declarat Vasile Stângă, cel care vrea ca acest sezon să fie încheiat de Energia cu cele mai bune rezultate din istoria clubului atât în campionat, cât şi în Cupa României.

Cupa României se va disputa în acest an sub denumirea de Cupa Ligii Naţionale şi va aduna la start primele opt echipe din Liga Naţională de handbal masculin conform ierarhiei sezonului 2009-2010. Turneul va fi găzduit de Braşov în perioada 12-15 mai.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.