RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Energia Rovinari se mișcă încet pe piața transferurilor

/ 26 iunie 2013

Cu o singură certitudine în lot, gorjenii bătând palma cu americanul Louis Darby, Energia caută jucători pentru toate posturile.

alb-albastru 600 energia baschet

O ofertă i-a fost înaintată lui Porter Troupe, de la care se așteaptă un răspuns, iar președintele Cumpănașu spune că și-ar dori păstrarea a încă doi jucători din fosta echipă, pe Stefan Nikolic și Milan Janjusevic, însă decizia va aparține antrenorului Florin Nini. Cumpănașu mai spune că se poartă discuții pentru acoperirea pozițiilor 4-5: „E clar că va trebui soluționată și problema pivotului. Deja avem mai multe piste, e vorba de vreo trei jucători pe pozițiile 4-5. Nu vor fi toți străini, este și un român inclus aici. Sper să ne asigurăm și aici și să nu mai avem problemele din trecut”, a punctat șeful secției de baschet de la clubul Energia, Dan Cumpănașu. Deși oficialul gorjean nu a dorit să ofere și nume, din câte se pare, antrenorul Florin Nini îi are în vedere printre alții, pentru pozițiile 4-5, pe Cătălin Vlaicu de la CSS Giurgiu și pe Iulian Orbeanu, de la SCM Universitatea Craiova.

Printre jucătorii doriți de Energia, dar care au semnat între timp cu alte echipe se numără Laszlo Lazăr, pivotul și fostul căpitan al echipei CSM Oradea, care a semnat cu echipa maghiară Jaszbereny, și sârbul Nemanja Maric, tot de la CSM Oradea, dar care a fost anunțat deja la SCM U Craiova.

www.sportingorj.ro

Comentează!

5 Comentarii până acum

  • Ovi2 spune:

    Jucatorii romani cu adevarat valorosi pe pozitiile 4-5 ii numeri pe degetele de la o mana, si cred ca Orbeanu nu se afla printre ei.Uitati-va ce transferuri a facut Craiova, Oradea, si unde suntem noi.La Wisseh chiar ati renuntat definitiv ?

  • daniel spune:

    sunteti rai! unde vedeti voi ca energia se misca incet? dar unde vedeti ca se misca? cu toate astea, primim asigurari ca vom avea echipa competitiva!pentru primul 5 va sigur ca deja s-a semnat cu jucatorii! acest prim 5 va fi: darby, louis, luis darby, darby louis si louis darby junior! rezerve: jr. louis darby, darby jr. louis si louis jr. darby! este ca suntem tari? cine ne poate invinge? aaa, uitasem: brato, gliga, alex, alionescu! scuze!

  • Anonim spune:

    Orbeanuuu???? Bai voi faceti misto ????

  • Fane spune:

    Atata abureala ptr ce? Ce echipa simpla cu darby, porter, wisseh, riley si david. E asa greu? Ehhh pai e cam greu cand nu intra banuti in buzunarele cui trebuie

  • ILoveEnergia spune:

    Eu nu inteleg de ce a semnat Darby cu Energia. Sa nu fi avut el o oferta mai avantajoasa din partea altei echipe? In locul lui as fi plecat de la Energia in secunda 2.

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.