RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Pandurii mizează pe tineri şi pe Kamara

/ 2 decembrie 2009

kamaraOficialii Pandurilor par tot mai decişi ca din iarnă echipa gorjeană să reuşească să promoveze unii dintre tinerii din propria pepinieră.

Managerul general al echipei gorjene, Viorel Temelescu, spune că după ce în iarnă mai mulţi jucători îşi vor încheia contractele cu Pandurii, în locul lor îşi vor face apariţia jucătorii de perspectivă crescuţi la echipa a doua a clubului:

Vox Temelescu – iarnă

În afara tinerilor promovaţi de la echipa a doua a fost rostit un singur nume care se află pe lista de achiziţii a Pandurilor, cel al atacantului ivorian Youssouf Kamara:

Vox Temelescu – Kamara

Atacantul care este dorit de conducerea Pandurilor deşi acesta n-a mai evoluat în acest sezon, iar în sezonul 2008-2009 a marcat doar de patru ori în cele 28 de meciuri jucate în tricoul echipei FC Argeş, Viorel Temelescu declarând că perioada de pregătire din această iarnă îi va fi suficientă lui Kamara pentru a se pune la punct cu pregătirea şi pentru a se acomoda cu noua sa echipă.

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.