RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Vădenii, prima campioană a cartierelor târgujiene!

/ 27 septembrie 2016
Prima ediție a Cupei cartierelor la minifotbal s-a încheiat cu succesul înregistrat de reprezentanta cartierului Vădeni, însă toată lumea a avut de câștigat!

cupa cartWeekendul trecut a fost unul dedicat semifinalelor și finalelor Cupei Cartierelor, careul de ași fiind format din Lido Team, Atletico Tg. Jiu, Kokolino și Vădenii. După jocurile din semifinale, în finala mare au ajuns Kokolino și Vădenii, echipe care au luptat pentru trofeul pus în joc, dar și pentru premiile generoase oferite de organizatori. Jocul a fost foarte animat și echilibrat. Vădenii a condus cu 3-1, dar la 3-2, în repriza secundă, scorul putea fi întors de Kokolino, care a beneficiat de o lovitură de penalitate de la 9 metri, însă bara transversală s-a opus. Ulterior, Vădenii s-a desprins la 4-2 și a câștigat în final cu 6-2 cucerind trofeul primei ediții a Cupei Cartierelor.

Finala mică, desfășurată în deschiderea celei mari, a pus față în față Lido Team și Atletico Tg. Jiu, ultima dovedindu-se a fi mai experimentată, fapt care i-a adus, fără probleme, locul al treilea.

Festivitatea de premiere a fost onorată și de câțiva reprezentanți ai echipei fanion a orașului, Pandurii Târgu Jiu, Dorian Gugu, Andrei Pițian și Adelin Pârcălabu înmânând premii din partea organizatorilor.

După reușita acestei prime ediții și cu experiență acum în organizarea unei astfel de competiții, frații Cosmin și Pavel Tutunaru, care au preluat în administrare Fair Play Arena, promit că vor urma și alte ediții ale Cupei Cartierelor, dar și alte competiții, toate plecând de la o deviză pe care arena o are deja stabilită ca motto: „Sportul înseamnă sănătate!”.

www.sportingorj.ro
Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.