RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Se știu semifinalistele Cupei Cartierelor!

/ 19 septembrie 2016

Duminică, la Fair Play Arena, s-au disputat cele patru sferturi de finală ale Cupei Cartierelor la fotbal, meciuri în urma cărora știm echipele care se vor confrunta sâmbătă în semifinalele competiției.

meci ccKokolino, echipa cărbuneșteană învitată să participe la această primă ediție a Cupei Cartierelor, a trecut fără probleme de junii de pe Republicii, scor 21-2. A doua semifinalistă a fost Atletico Târgu Jiu, care a învins cu 3-0 pe FC Becrimar.

Pe cealaltă parte a tabloului, Lido Team a învins cu 3-1 pe Selena la capătul unui meci foarte echilibrat, disputat între două dintre cele mai bune echipe ale turneului. ultima calificată în semifinale a venit în urma meciului dintre Vădeni și Tenismenii Elite. Partida a fost spectaculoasă, cu întoarceri ale rezultatului și cu o învingătoare stabilită în urma executării loviturilor de departajare. Vădeniul a fost echipa mai sigură în execuții și a intrat în careul de ași al competiției.

În urma tragerii la sorți desfășurate la începutul competiției, meciurile semifinalelor sunt: Kokolino – Atletico Tg. Jiu și Lido Team – Vădenii. Cele două semifinale vor avea loc la Fair Play arena sâmbătă, cu începere de la ora 19:00.

Cele două finale ale Cupei Cartierelor se vor disputa duminică, pe aceeași bază sportivă, finala mică fiind programată de la ora 19:00, în vreme ce meciul vedetă va începe la ora 20:00.

www.sportingorj.ro

 

 

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.