RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Victorie pentru Pandurii în ultimul amical din Slovenia

/ 8 iulie 2016
Trupa lui Petre Grigoraș a învins Volyn Lutsk, scor 2-1, în ultimul joc amical al stagiului de pregătire din Slovenia. Partida s-a disputat pe un teren din Gornja Radgona, localitate situată în apropierea Maribor-ului.

OLIN-660x330

Petre Grigoraș a ales un prim unsprezece format din Stanca – Unguruşan, Vasiljevic, Bunoza, Grecu, Răuţă, Voiculeţ, Nistor, Bărbuţ, Pîrcălabu, Hora, iar pe parcursul meciului au mai intrat Negrilă, Buleică, David, Dănăricu, Şendroiu, Munteanu, Piţian, Armiche, Trifu, Mărgărit, Predescu.

Valentin Munteanu a reușit o dublă pentru echipa sa, prin care a stabilit scorul final al partidei contra ucrainienilor de la Volyn Lutsk, 2-1.

Pandurii se vor întoarce mâine în România și se vor bucura de câteva zile libere. Pe 12 iulie, gorjenii vor relua antrenamentele la Târgu Jiu. Stanca și compania mai au un amical programat împotriva celor de la CSM Rm. Vâlcea, pe care îl vor disputa la sfârșitul săptămânii viitoare, la Vâlcea, înainte de startul noului sezon.

foto: www.panduriics.ro

www.sportingorj.ro
Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.