RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Remiză pentru Pandurii în primul amical din Slovenia

/ 29 iunie 2016
Pandurii a remizat, scor 0-0, cu NK Osijek în primul joc amical disputat în cantonamentul din Slovenia. Partida s-a disputat pe terenul echipei NK Železničar Maribor și a fost prima dintre cele patru pe care gorjenii le au programate pentru acest stagiu de pregătire.

osijek 2Antrenorul Petre Grigoraș a rulat întreg lotul avut la dispoziție în Slovenia, cu excepția portarului Negrilă și a lui Bărbuț, care este accidentat. Tehnicianul Pandurilor a trimis pe teren următorul prim unsprezece: Stanca – Ungurușan, Pițian, Bunoza, Acsinte – Nistor, Mrzljak, Voiculeț – Trifu, Hora, V. Munteanu. În repriza a doua a început cu Lazar – Pleașcă, David, Vasiljevic, Grecu – Răuță, Hemidi, Pîrcălabu – Buleică, Mărgărit, Predescu. Au mai jucat: Dănpricu, Trocan, Șendroiu, Dodoi și Erdei.

Următorul meci amical al Pandurilor se va disputa sâmbătă, 2 iulie, trupa lui Grigoraș urmând a juca împotriva unei alte echipe croate, campioana acestei țări, Dinamo Zagreb.

www.sportingorj.ro
Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.