RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Pandurii, victorioasă în amicalul cu Steaua Roșie Belgrad

/ 5 iulie 2016
Pandurii a disputat cel de-al treilea meci amical din cantonamentul din Slovenia, elevii lui Petre Grigoraș obținând un succes frumos în fața celor de la Steaua Roșie Belgrad, scor 4-2.

IMG_2738Echipa gorjeană a deschis scorul rapid, după doar patru minute de joc, prin Trifu, dar sârbii au egalat cu câteva minute înaintea pauzei prin Katai. Tot de patru minute, de la reluarea jocului după pauză, au avut nevoie jucătorii Pandurilor să revină în avantaj, Pleașcă transformând un penalti în minutul 49. Deși au avut un om eliminat, cei de la Steaua Roșie au egalat din nou, Lukovic ducând scorul la 2-2. Pe final de joc Pandurii au mai punctat de două ori, ambele reușite purtând semnătura lui Pîrcălabu, jucător promovat de la echipa a doua.

Stagiul de pregătire al Pandurilor se apropie de final, trupa lui Petre Grigoraș urmând a reveni sâmbătă în țară, nu însă înainte de a mai disputa un joc amical în Slovenia, vineri, cu Volyn Lutsk.

www.sportingorj.ro
Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.