RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Edi Iordănescu a declinat oferta Pandurilor

/ 20 iunie 2016
Edi Iordănescu nu va continua să antreneze Pandurii și în sezonul viitor. Astfel, cu două zile înainte de plecarea în cantonament, echipa gorjeană rămâne fără antrenor.

edi si narcisTehnicianul a anunțat că regretă despărțirea însă problemele financiare ale clubului l-au împins să ia această decizie: „Am decis să nu mai prelungesc contractul cu Pandurii Târgu Jiu. Deşi mă încearcă un sentiment de regret imens, pentru că e în spate o muncă de un an şi jumătate încununată cu o prezenţă europeană, pentru că am cunoscut oameni deosebiţi, pentru că am făcut performanţă împreună, pentru că am trăit momente frumoase la Târgu Jiu şi în mod special pentru că dezamăgesc suporterii care sigur aşteptau continuitate, cred totuşi că e decizia corectă. Latura financiară a făcut să se destrame o echipă frumoasă pe care am construit-o împreună cu Narcis şi factorii de decizie. Sunt un antrenor care se ghidează după principii şi cred că trebuie început un alt proiect în alte condiţii, cu alte obiective şi probabil cu alţi oameni implicaţi. De aceea nu-mi rămâne decât să mulţumesc factorilor de decizie, conducerii administrative, jucătorilor, suporterilor şi tuturor celor care au fost implicaţi în proiectul Pandurii, să urez mult succes clubului în continuare şi să asigur toţi târgujienii că Pandurii va rămâne mereu în inima mea! Hai Pandurii!”, este mesajul pe care Edi Iordănescu l-a transmis, pe site-ul oficial al Pandurilor, la despărțirea de echipa pe care a condus-o spre podiumul Ligii 1 în sezonul 2015-2016.

În aceste condiții, Narcis Răducan a declarat că în două zile va numi un alt antrenor la Pandurii, nu înainte de a-i mulțumi fostului tehnician al echipei târgujiene: „Toate felicitările pentru ceea ce a facut Edi într-un an şi jumătate. A ridicat echipa din zona retrogradării şi a adus-o pe o pozitie de gală, turul 3 în Europa League. Din păcate azi a spus NU continuării în condiţii speciale, a luptei şi cu problemele şi realităţile întregului fotbal românesc. Îi doresc să plece într-un campionat unde nu există această uzură mentală care l-a marcat aici. În două zile vom anunţa noul antrenor pe care suporterii noştri il vor susţine la fel de intens. În cel mai scurt timp vor veni antrenori şi jucători cu entuziasm şi dornici să lucreze la acest nivel, să continue munca începută de Edi”, a declarat Narcis Răducan.

Pandurii are programată în această săptămână, pe 22 iunie, plecarea în cantonamentul din Slovenia, stagiul de pregătire urmând a se încheia pe 9 iulie.

www.sportingorj.ro
Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.