RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Performanță majoră a pandurilor u17: Cupa României e la Târgu Jiu!

/ 19 iunie 2016
Tinerii fotbaliști antrenați de Constantin Andriucă și Sorin Vintilescu au realizat cea mai importantă performanță aducând în vitrina Pandurilor primul trofeu: Cupa României – Grupa Elitelor U17.

trofeu u17Finala competiției, disputată la Mogoșoaia, a adus în fața gorjenilor o echipă constănțeană, Performer, care a avut la rândul său o evoluție foarte bună în ultima perioadă, dar care a trebuit să se recunoască învinsă de această generație foarte bună a Pandurilor.  Cojocaru a înscris singurul gol al întâlnirii, gol suficient ca pentru vreme de un an trofeul Cupa României să poposească în vitrina clubului gorjean.

cupa faza u17

Pandurii Târgu Jiu – Performer Constanţa 1-0
Stadion: Centrul Naţional de Fotbal Mogoşoaia

A marcat: Cojocaru (min. 54)

Pandurii: Ad. Popescu – Goşa, Cocâr, Frăţilescu, Almic, Cojocaru, Trăncău, Copiluş, Cioiu, Dragu, Gruia. Antrenori: Constantin Andriucă şi Sorin Vintilescu. Au mai jucat: Mihai Alexandru, Istrate, Bogatu, Popescu Sorin, Măicăneanu. Rezerve neutilizate: Semen, Preoteasa.

www.sportingorj.ro
Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.