RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Război total!

/ 4 aprilie 2016
Lupta pentru titlu se duce pe toate planurile și s-a văzut încă din runda trecută, când o brigadă trimisă neinspirat, sau poate dimpotrivă!, a decis soarta celor trei puncte în meciul Pandurilor. Acum, înainte de meciul cu Pandurii, Astra strigă după ajutor fiind sigură că i-a fost „comandată” o brigadă care să fie pro-Pandurii.

 

coltescu         Numele celor trimiși să arbitreze meciurile din Liga 1 sunt ținute „la secret” până cu o zi înaintea partidelor, însă nu de puține ori secretul transpiră și echipele află, pe diverse căi, numele arbitrilor. Ițele unui nou război legat de arbitri au fost puse de antrenorul Astrei, care a spus cu o zi înaintea afișării numelor arbitrilor pe site-ul federației cine va oficia la meciul din această seară, la Giurgiu. „Din informațiile mele, marți, la meciul cu Pandurii, va fi o brigadă destul de dubioasă. O să vedeți ce surpriză veți avea la meciul de la Giurgiu. Va fi cineva pe care eu nu-l vreau. Păi, cine poate să fie? Sebastian Colțescu! Nu cred că este normal ca CCA să îl pună la acest meci. Până acum nu l-a mai delegat la meciurile mele. A vorbit toată lumea despre prestația lui de la meciul Astra – Steaua. S-a pus multă presiune că a greșit și mi-e teamă ca asta să nu îl influențeze. Eu aș vrea să nu fie el, dar așa am auzit”, a declarat Șumudică pentru Digi Sport. La meciul la care face referire Șumudică, Astra a fost favorizată de brigdada condusă de Colțescu, Stelei fiindu-i atunci anulate eronat trei goluri, motiv pentru care Șumudică se teme ca de această dată Colțescu să nu încerce să „îndrepte” situația fluierând contra echipei sale.

În vreme ce Șumudică nu s-a sfiit să arate că știe cine-l va arbitra înainte de a fi fost anunțat numele acestuia, antrenorul gorjenilor spune că Pandurii află cine le va arbitra meciurile doar în momentul afișării lor pe site-ul Comisiei Centrale a Arbitrilor, iar faptul că unii știu mai devreme arată că aceștia au și alte arme cu care luptă: „Noi citim pe site şi aflăm cine ne va arbitra. Dacă alte cluburi ştiu înainte e o dovadă în plus că noi suntem într-un război pe care probabil nu suntem pregătiţi să-l ducem şi nu avem aceleaşi arme. Suntem o echipă şi un club mic, fără tradiţie în a câştiga trofee şi probabil am surprins mult pentru că am simţit că mulţi s-au temut de noi. Dar am mizat strict pe echipă, grupul a fost forţa”, a declarat Edi Iordănescu. Considerând că unii au tranșat deja, pe anumite culoare, cine poate să lupte pentru titlu și cine nu, Edi Iordănescu spune că ar putea aborda meciul de la Giurgiu cu mai multe rezerve: „Mă gândesc foarte serios inclusiv de la jocul cu Astra şi până la final să dau şansa unjor jucători care au jucat mai puţin. Peste o lună e final de drum şi poate e calea potrivită”, a mai spus antrenorul Pandurilor.

www.sportingorj.ro
Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.