RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Susținerea, doar verbală

/ 28 februarie 2016
Suporterii Energiei susțin echipa la fel cum o fac și autoritățile locale. Doar cu vorba.

IMG_6921Apelul făcut de clubul gorjean, care a deschis un cont pentru a putea primi donații care să o ajute să plătească din cheltuielile de organizare a meciurilor rămase din acest sezon nu au găsit ecou între cei care spun că susțin echipa la bine și la greu. La ora disputării meciului cu Phoenix Galați, în conturile clubului intrase doar 100 de lei, suma provenind de la o singură persoană care a înțeles că este nevoie și de ajutorul său pentru ca echipa să supraviețuiască!

Nici prezența la sală nu a mai fost la fel de ridicată, doar 200 de suporteri fiind alături de echipa lor de suflet, suferința triază, așadar, prietenii și ți-i arată doar pe cei care știu să și plângă, nu doar pe cei care vin să pozeze în (alături de) învingători.

www.sportingorj.ro
Comentează!

8 Comentarii până acum

 • monel spune:

  Eu cred, domnule Cristi Constantinescu, ca sunteti suparat, dar mi se pare cam dur articolul ( si titlul de altfel)si cu ironii ieftine!Dumneavoastra cate bilete ati cumparat ieri? Hai sa nu mai aruncam cu pietre, macar in ceasul al 13-lea!

 • eduard spune:

  cristi constantinescu, decat sa scrii ineptii, mai bine vezi cum in sezonul trecut, la meciurile din europa, faceau deplasarea 8 baschetbalisti si peste 20 bagatori de seama…unde sunt banii? pe ce s-au cheltuit?
  joac-o p-asta…

  • monel spune:

   Ti-ai pus vreodată întrebarea dacă nu cumva ”băgătorii de seamă” și-au plătit singuri absolut tot?? Nici prin cap nu ți-a trecut, nu? Mai există și alți oameni pe pământ,să știi!! Oameni corecți pentru care nu banii sunt totul!

 • Klauss spune:

  Dumneavoastra d-nul Cristi cu cat ati contribuit ? cine credeti ca se inghesuie sa arunce cu bani cand actuala conducere si-a aratat limitele competentei ?
  – unele contracte muuuult prea mari pentru valoarea jucatorilor…
  – lipsa totala de nepasare … se stia din noiembrie ca nu sunt bani la club, s-a facut ceva in directia cautarii unor sponsori noi ? nu, au asteptat cu mana intinsa la CEO…
  – lipsa totala de promovare a baschetului : sa se fi organizat actiuni de promovare a echipei in fiecare liceu/scoala generala macar din Tg-Jiu…
  P.S. sunt unul din cei 200 care au fost in sala..

 • ilie spune:

  Parerea mea este ca suporterul are datoria sa vina la sala, sa-si cumpere bilet si sa-si incurajeze echipa intr-un mod civilizat. Datoria de a asigura finantarea este a altora. Stiu ca este usor sa-ti intre bani in cont (de la CEO, de la suporteri??) iar tu sa-i cheltui. Nu cumva conducerea este platita si pentru a aduce bani in contul clubului? Nu cumva trebuie ca acestia sa umble sa aduca sponsorii langa echipa? Daca asteapta sa doneze cineva bani nu vor avea de unde sa-si ia salariile. Iar daca nu sunt in stare, sa faca un pas inapoi, poate altii sunt in stare. Oricum chestia asta de a sta cu mana intinsa catre suporteri este jenanta si dezonoranta. Autorul articolului are si el procent din donatii? Pentru ca este foarte vehement!
  Vreau sa mentionez ca am participat din tribuna la 80% din meciurile din ultimii ani, am avut tot timpul abonament sau bilet si am plecat tot timpul cu palmele rosii de la sala (de la aplaudat).

  • energifan spune:

   Perfecta dreptate!Cum s-au cheltuit banii?De ce nu s-au cautat eventuali sponsori din timp?Mergeti si intrebati „presedintele”!

 • rares spune:

  cum sa sustina un suporter echipa altfel decat verbal? suna a repros facut suporterilor care chiar nu trebuie decat sa cumpere bilet si sa incurajeze VERBAL echipa

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.