RSS post comments feeds rss email feeds twitter

STB Le Havre l-a luat pe Mack

/ 23 februarie 2016
Americanul a luat avionul spre Franța tocmai din România, de unde nu a mai plecat după ce și-a încheiat conturile cu Energia.

IMG_9855-qpr

Mack s-a despărțit de Energia după un conflict avut cu Hristu Șapera la meciul cu BC Timișoara de pe 7 februaie, iar de atunci americanul a rămas în România. Astăzi, fosta adversară a gorjenilor din FIBA EuropeCup, STB Le Havre a anunțat că Lamont Mack se va alătura lotului condus de Thomas Drout, jucătorul decolând de pe aeroportul Otopeni cu destinația Franța.

Le Havre e cunoscută iubitorilor de baschet gorjeni datorită celor două meciuri avute cu reprezentanta României în Europa. STB e, în continuare, pe ultimul loc în campionatul Franței, unul, ce-i drept, mult mai puternic decâ al țării noastre. Trupa lui Drout a avut prima șansă la calificarea mai departe din grupa Energiei, dar a fost învinsă acasă atât de gorjeni, cât și de croații de la Cibona, ratând, în cele din urmă, trecerea în TOP 16 FIBA EuropeCup.

Mack a terminat manșa tur contra francezilor cu 19 puncte și 4 recuperări, iar în Franța, americanul a înregistrat 29 de puncte, 4 recuperări și 3 assist-uri.

STB Le Havre i-a reziliat de curând contractul lui Lawrence Hill, un jucător ce evolua pe pozițiile 3-4. Mack va fi înlocuitorul lui Hill la formația din Hexagon, care are o singură victorie din 20 de partide în Pro A.

foto: www.csenergia.ro

www.sportingorj.ro
Comentează!

2 Comentarii până acum

  • Costica spune:

    Ce „fraieri” francezii astia, in loc sa-l ia pe neprofesionistul Mack puteau sa ia un profesionist adevarat ca Dragos Andrei si cu bani mai putini…asta este au pierdut 1,2p pe meci, daca nu l-au intrebat inainte si pe Sapi… 🙂 🙂 🙂

  • Adela spune:

    Dragos andrei cat mai ai de gand sa stai in acest oras? Esti mandru de tine? Cat poti sa mai bei prin cluburi, cat poti sa mai fi de arogant. Ramai sa joci pe 3500 euro si sa stai degeaba? Nu tie rusine?

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.