RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Bălgrădean în poarta pandură?

/ 19 ianuarie 2016
Pus pe liber de cei de la CSU Craiova din cauza salariului mare și aflat la final de contract cu echipa doljeană, Cristi Bălgrădean își caută o echipă care să-l mențină în vederile selecționerului Anghel Iordănescu pentru o convocare în lotul pentru Campionatul European de fotbal din această vară.

balgradean    Discuțiile se pare că nu au depășit nivelul unor tatonări preliminare, iar președintele gorjenilor s-a limitat la a-l aprecia pe portarul trecut și pe la Dinamo, fără a spune prea multe despre posibilitatea ca Bălgrădean să îmbrace tricoul Pandurilor în această iarnă: „E unul dintre cei mai buni portari ai primei ligi și vom analiza oportunitatea aducerii lui”, a declarat Narcis Răducan.

Bălgrădean ar deveni al patrulea portar din lotul Pandurilor, care îi mai au în lot pe Mingote, Stanca și Lazar, în cazul în care fostul jucător al celor de la Dinamo și CSU Craiova va ajunge la Pandurii fiind foarte probabil ca Lazar să fie cedat unei alte echipe, fie sub formă de împrumut, fie transferat definitiv.

www.sportingorj.ro

 

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.