RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Ropotan, aproape de a deveni pandur

/ 16 ianuarie 2016
Adrian Ropotan este foarte aproape de a deveni pandur cu acte în regulă, fostul mijlocaș al celor de Petrolul urmând a semna cu echipa antrenată de Edi Iordănescu.

ropotanTehnicianul pandurilor și-a dorit întărirea echipei cu încă un închizător în ideea de a-l putea folosi în play-off pe Săpunaru ca fundaș central, iar Ropotan a fost unul dintre jucătorii pe care i-a pus pe lista oferită conducerii. Ropotan vine de la Petrolul, însă în România s-a remarcat ca jucător al celor de la Dinamo, echipă de la care a trecut în 2009 la Dinamo Moscova în schimbul a 3 milioane de euro. În Rusia a mai jucat pentru Tom Tomsk și Volga Novgorod, iar înainte de a reveni în țară pentru a juca la Petrolul a evoluat și în Azerbaijan, la FK Gabala.

Ropotan și-a „câștigat” reputația unui fotbalist dur, în ultima parte a carierei sale fiind extrem de des ssancționat cu cartonașe galbene sau chiar roșii. Chiar și în acest campionat, Ropotan a evoluat în 18 partide în tricoul Petrolului și a strâns nu mai puțin de 11 cartonașe galbene, în două partide fiind eliminat pentru „achiziționarea” a câte două astfel de avertismente. Dealtfel, Ropotan nu va putea juca la Târgu Mureș, îm primul meci al Pandurilor din sezonul de primăvară, mijlocașul fiind eliminat în partida disputată de prahoveni chiar împortiva celor de la ASA. Edi Iordănescu a luat decizia de a-l aduce la Târgu Jiu pe Ropotan abia după ce federația a anunțat că la finele sezonului regulat se vor șterge cartonașele galbene.

Ropotan este cel de-al doilea jucător transfer de Pandurii în această iarnă, după ce Florin Acsinte a fost adus de la FC Botoșani pentru a acoperi plecarea fundașului stânga Marko Momcilovic.

www.sportingorj.ro
Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.