RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Cadouri de la Pandurii

/ 17 decembrie 2015
Pandurii nu iese din linie și se află printre grupările active în această perioadă, când mulți dintre copii merită sau chiar au nevoie de un cadou.

incluziuneÎn această săptămână, oficialii de la Pandurii au fost pe post de Moș Crăciun atât pentru copiii e la propriul Centru de copii și juniori, cât și pentru cei de la Centrul de Incluziune Socială Târgu Jiu. O bilă albă mare primesc cei de la Pandurii prin acțiunea de la Centrul de Incluziune Socială, acolo unde au adus o mare bucurie unor copii cu nevoi speciale: „Ne-am gândit să facem o bucurie copiilor de aici, de la Centrul de Incluziune Socială Târgu Jiu. Sunt copii cu anumite probleme, unele mai grave, altele mai puțin grave, dar toți sunt minunați. Toți s-au bucurat, unii urmăresc fotbalul, unii chiar vin la meciuri și am fost întrebat de un băiețel când va fi gata stadionul. Iată că acest proiect este așteptat cu nerăbdare peste tot. Aceste acțiuni sunt lucruri normale. Noi reprezentăm modele pentru toate categoriile sociale. E luna copiilor, luna decembrie, și toată lumea se gândește și la aceste suflețele care au anumite probleme în viață. Sperăm să aibă parte de cât mai multe bucurii. Dacă prin fotbal reușim să le aducem și noi bucurii, e minunat. Sunt lucruri care automat trebuie să-ți vină în minte când vin sărbătorile și pe lângă copiii pe care îi avem acasă ne gândim și la copiii care nu au părinți sau copiii cu anumite probleme, pe care Dumnezeu i-a adus pe lume cu greutățipe care trebuie să și le depășească”, a declarat Narcis Răducan, prezent alături de șeful Centrului de Copii și juniori de la Pandurii și doi tineri jucători de la echipa a doua la această acțiune.

www.sportingorj.ro
Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.