RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Se pot califica după doar patru jocuri!

/ 17 noiembrie 2015
Energia joacă astăzi un meci care i-ar putea asigura accesul în faza a doua a FIBA Europe Cup. Trupa lui Constantinides joacă în Kosovo, la Prishtina, cu biletele pentru grupele principale pe masă după ce Energia a obținut trei victorii în primele trei partide ale Grupei K.

IMG_2404„Cele trei victorii din FIBA Europe Cup ne crează un avantaj foarte mare, dar după ce și AEK a câștigat contra Prishtinei în această etapă ne dăm seama că pentru a obține 100% calificarea în runda următoare și să încercăm să terminăm chiar pe prima poziție, dacă este posibil, ne mai trebuie încă o victorie. Dacă vom reuși să mai obținem încă o victorie, ne vom califica și o să încercăm să o facem de pe prima poziție”, a declarat antrenorul Antonis Constantinides despre confruntarea cu Sigal Prishtina. În tur, la Târgu Jiu, Energia s-a impus fără probleme, scor 87-72, și chiar dacă va pierde, pentru a mai face un pas spre calificare ar fi suficientă chiar și o înfrângere la o diferență mai mică decât cea cu care a câștigat pe teren propriu.

Din păcate, moralul echipei gorjene nu este unul ridicat, asta după ce Energia a înregistrat încă un eșec în ultima partidă de campionat, acolo unde nu se regăsește deloc, cu 5 înfrângeri și doar două victorii fiind departe de așteptări, dar și de pozițiile calificante în play-off.

www.sportingorj.ro
Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.