RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Pandurii, prezentă la un eveniment organizat de UCB

/ 17 noiembrie 2015
La Facultatea de Științe Medicale și Comportamentale din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu Jiu, clubul Pandurii Lignitul Târgu Jiu a participat la o sesiune de dialoguri pe tema „Autorități medicale în dialog cu pacientul cronic”.

IMG_3338Pe lângă organizatori, profesori și studenți de la Facultatea de Științe Medicale și Comportamentale, medici specialiști și persoane cu dizabilități, la tribuna discuțiilor s-a aflat și președintele Pandurilor, Narcis Răducan. Acesta a transmis mesajul pe care clubul gorjean vrea să-l facă auzit, acela că lumea sportului trebuie să fie accesibilă tuturor: „Suntem deschiși unor astfel de acțiuni, așa contribuim la sănătatea populației. Suntem conștienți că pentru cei cu dizabilități nu este ușor să depășească aceste limite și suntem datpri față de societate să dăm o mână de ajutor, fotbalul fiind și un domeniu foarte popular, e clar că mesajul nostru ajunge direct la inima lor. Ați văzut și reacția copiilor din sală. Sperăm să fie cât mai multe acțiuni de acest gen”, a declarat Narcis Răducan. Alături de acesta, la eveniment, din partea Pandurilor au mai participat și o serie de tineri de la echipa a doua și din cadrul centrului de copii și juniori, aceștia fiind însoțiți de Florin Bejinariu, directorul Centrului de Copii și Juniori de la Pandurii.

www.sportingorj.ro
Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.