RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Fără Diggs în perioada următoare?!

/ 23 octombrie 2015
Dacă rezultatele nu îl ajută pe Antonis Constantinides, tehnicianul Energiei pare să-l fi pierdut și pe Jamar Diggs pentru următoarele meciuri, americanul fiind transportat la spital din timpul partidei pierdute cu Dinamo.

11958194_1226729067353321_1855817808227033868_o

În minutul 9 al meciului cu Dinamo, într-un duel pentru câștigarea posesiei, americanul Jamar Diggs s-a ciocnit cu fața de Tal Omer, lovitură ce l-a scos pe conducătorul Energiei de pe teren, trimițându-l direct la spital.

Se pare că Diggs a suferit o fractură de os facial, iar acesta a rămas în Capitală pentru o eventuală operație. Astfel, în cazul unei intervenții chirurgicale, americanul va fi scos din circuit pentru cel puțin o lună, perioadă în care echipa sa are de disputat meciuri extrem de importante atât în campionat, cât și în FIBA Europe Cup.

Dintre jucătorii actuali, Constantinides se poate baza la poziția 1 pe Anthony Miles, Baris Aktas și Dragoș Andrei.

Marți, Energia ia startul în competiția FIBA Europe Cup, contra lui Sigal Prishtina.

www.sportingorj.ro
Comentează!

2 Comentarii până acum

  • energifan spune:

    La „increderea „care i-a fost acordata de catre antrenor,de fiecare data fiind scos tap ispasitor,in masura in care freca banca(si nu strict ptr. joc),ar trebui sa-i crape obrazul cipriotului sau mai bime sa joace el!Andrei (minute putine acordate)si mai ales batausul si pierzatorul de mingi Aktas sunt Dezastru.Felicitari pentru achizitiile facute.Bani multi,jucatori……

  • rrradu spune:

    Cand in loc de baschet practicam alte sporturi extreme, **** probleme personale, iata si rezultatele. Ca la noi la nimeni! Un haos total in echipa asta. Toti sunt preocupati de orice mai putin de basket. De la presedinte la staff tehnic

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.