RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Wellington, nerebdător să reintre în echipa Pandurilor

/ 22 octombrie 2015
Brazilianul Carlos Wellington nu a mai jucat un meci oficial pentru Pandurii de pe 22 august, partida câștigată de gorjeni la Botoșani fiind ultima în care s-a regăsit și atacantul adus de la Concordia în această vară. Welington este refăcut acum după ruptura musculară suferită și spune că are poftă de joc și de gol.

 

wellington De la ultimul joc disputat de Wellington în tricoul echipei gorjene s-au schimbat foarte multe. În ciuda faptului că l-a pierdut pe Mihai Roman, golgheterul echipei în momentul transferului la NEC Nejmigen, echipa gorjeană nu a mai pierdut niciun meci, iar Hora și-a găsit o nouă vocație, fiind noul om de gol al Pandurilor. Wellington trage tare acum pentru a reveni în lotul echipei: „Din punct de vedere medical sunt apt 100% și din această săptămână sunt la antrenamente cu echipa. Sper să fiu 100% și din punct de vedere fizic. Mi-e dor să joc, să fiu pe teren, să ajut echipa și pe coechipierii mei”, a declarat atacantul brazilian al Pandurilor.

Bucuros de reușitele lui Hora

Între panduri nu e loc de invidie, cel puțin asta arată Wellington, care îl felicită pe Hora pentru reușitele sale, care au adus și puncte importante echipei, dar și locul 1 în clasamentul golgheterilor campionatului intern pentru jucătorul pus de Edi Iordănescu să acopere un post cu care acesta nu era prea obișnuit: „Bravo lui Hora! Până acum a făcut o treabă foarte bună. Îi doresc baftă în continuare, sănătate și să dea cât mai multe goluri, să fie bine pentru toți”, a declarat Wellington. Acesta este sigur că Edi Iordănescu poate găsi loc în echipă și pentru amândoi jucătorii: „De ce să nu fie loc și pentru Hora și pentru Wellington? Eu, când am venit la Pandurii, am venit cu gândul de a juca cât mai mult, să dau cât mai multe goluri. Acum e rândul lui Hora. Să vedem cum va fi în continuare. Eu sper să fiu sănătos, să nu mai am probleme, să-mi pot ajuta echipa”, a precizat jucătorul carioca.

Vrea un prim gol înscris în poarta Stelei

Vorbind despre întâlnirea cu Steaua, Carlos Wellington spune că în primul rând își dorește să fie acolo, pe teren, lângă colegii săi, iar pentru asta va trage tare la antrenamente, pentru a-l covinge pe antrenorul Edi Iordănescu: „Va fi un meci greu, dar cred că suntem două echipe egale. Și clasamentul arată că suntem la egalitate, ambele echipe au același număr de puncte. Cred că va fi un meci frumos, eu așa sper. Sper că voi fi acolo, în lot pentru acest meci. Sper să pot să fac toată săptămâna antrenamentele cu echipa și voi fi la mâna lui Edi. Dacă va avea nevoie de mine, eu sunt pregătit”, a declarat atacantul brazilian al Pandurilor. Și dacă va fi să fie pe teren, Wellington mai are un vis, acela de a înscrie și el în poarta campionilor: „Până acum nu am dat niciun gol împotriva Stelei, dar de ce să nu dau acum?… Sper să fiu bine, să intru pe teren și, de ce nu, să dau gol”, a mai spus Wellington.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.