RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Pandurii, lider între primele șase

/ 15 octombrie 2015
La finalul primei părți a sezonului regulat, Pandurii ocupă un surprinzător loc 1 în clasamentul neoficial al primelor șase clasate.

IMG_0522În lupta directă cu Astra, Steaua, Viitorul, Dinamo și ASA Târgu Mureș, Pandurii a acumulat cele mai multe puncte, 10 la număr. Pe locul secund, cu două puncte în spatele trupei lui Edi Iordănescu, se află singura dintre cele cinci echipe care a învins Pandurii, Steaua. Podiumul este încheiat de Astra, cu 7 puncte strânse, ASA și Viitorul au câte 5 puncte adunate în duelurile directe dintre cele șase echipe situate acum în zona de play-off, iar Dinamo închide plutonul cu doar 4 puncte.

„Ne dă curaj faptul că am obținut rezultate bune cu echipele de sus. Eu am discutat cu băieții, încerc să-i fac să conștientizeze cât de importante sunt următoarele jocuri. Anul trecut ne luptam pentru evitarea retrogradării, eram disperați după puncte, era o presiune extraordinară. Acum am acumulat puncte, iar dacă noi suntem intelingenți să gestionăm bine următoarea perioadă din care să scoatem puncte vom avea mai multă liniște în partea a doua a returului. Atunci având această liniște putem gestiona altfel jocurile mai grele, iar după calendar jocurile mai grele sunt în partea a doua a returului”, a comentat Edi Iordănescu ineditul clasament. Pandurii a avut însă în prima parte a sezonului regulat avantajul de a fi jucat n deplasare doar la Giurgiu, returul oferind patru deplasări infernale pentru băieții lui Edi Iordănescu, însă, așa cum și antrenorul gorjenilor spunea, ecuația calificării în play-off poate fi rezolvată în primele etape ale returului, în meciurile cu echipele din partea a doua a clasamentului.

 

Clasamentul în 6:
1.Pandurii        5        3        1        1        7-6     10
2.Steaua         5        2        2        1        5-3     8
3.Astra            5        2        1        2        7-9     7
4.ASA             5        1        2        2        6-5     5
5.Viitorul         5        1        2        2        4-5     5
6. Dinamo       5        0        4        1        3-4     4

www.sportingorj.ro
Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.