RSS post comments feeds rss email feeds twitter

L-au refuzat pe Mengolo

/ 15 octombrie 2015
Unul dintre jucătorii care au fost pe lista Pandurilor în ultima perioadă a fost un stranier care a evoluat în sezonul trecut în România și a impresionat, la un moment dat fiind și în vederile Stelei.

mengolo„Ne-am oprit la un anumit jucător, iar acum că discuția este închisă pot să-i dau și numele, Mengolo care a jucat la U Cluj. El putea acoperi acea poziție în atac, eram dispuși să facem pasul și să-l luăm dar a avut o condiție cu care nu am fost de acord”, a mărturisit antrenorul Pandurilor. Acesta a explicat și care a fost condiția care a împiedicat transferul: „Mengolo dorea să semneze până la vară fără opțiune pentru Pandurii. Adică putea cere oricât în vară, iar dacă nu puteam să-l luăm și din vară putea pleca fără probleme. Nu era onest pentru club”, a menționat Edi Iordănescu. Tehnicianul spune că el și-ar fi putut face treaba cu Mengolo până în vară, dar opțiunea lui Mengolo nu era una profesionistă și nu a fost de acord cu ea: „Dacă mă gândeam doar la mine aș fi spus să îl aducem și să ne folosim de el până la vară când îmi expiră și mie contractul. Nu e un lucru constructiv, nu așa se procedează când ești profesionst. Eu am refuzat și am spus că nu mai sunt de acord cu venirea lui. Eu i-am prezentat niște argumente, dar nu s-a materializat nimic”, a mai spus Edi Iordănescu.

www.sportingorj.ro
Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.