RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Pleacă la vară?

/ 7 octombrie 2015
Edi Iordănescu i-a preluat pe gorjeni în decembrie 2014, iar la jumătatea sezonului 2015/2016, înaintea căruia tânărul tehnician și-a creionat singur echipa, Pandurii reprezintă una dintre revelațiile Ligii 1. Acesta este curtat intens de mai multe cluburi, dar vrea să-și ducă contractul de la Târgu Jiu până la capăt.

img-0480

Chiar dacă va pleca în vară de la Pandurii, atunci când expiră înțelegerea semnată cu oltenii, Edward Iordănescu își dorește să lase echipa calificată în Europa. Fiul selecționerului își va duce munca începută la Târgu Jiu la bun sfârșit, demonstrând acest lucru prin refuzurile de care s-au lovit formațiile care ar fi vrut să-l fure pe acesta de la cârma echipei gorjene. Ultima echipă la care Edi a spus „pas” a fost nou-promovata FC Voluntari, care îl ademenea cu un salariu extrem de atractiv, 15.000 euro pe lună. Între timp, ilfovenii l-au numit în funcție pe Gigi Mulțescu, dar președintele pandur, Narcis Răducan, a declarat că succesul avut de Iordănescu jr. cu Pandurii a atras atenția mai multor cluburi din străinătate: “Sunt mai multe echipe care îl doresc. Este şi normal, în momentul în care lumea te apreciază şi ai rezultate. Edi are oferte concrete şi nu doar de la Voluntari. Are oferte concrete şi din străinătate, din două locuri, dar a decis să rămână şi vrea să-şi pună amprenta asupra a ceea ce face aici. A început o muncă foarte bună în iarnă, o continuă cu acelaşi succes şi sperăm să o şi concretizăm. Până la urmă, trebuie să rămâi cu ceva”, a spus Răducan, la “Digi Sport Special”.

Mai-marii clubului, mulțumiți de Panduri

Pandurii Târgu Jiu a încheiat primele 13 etape pe locul 4, acumulând 23 de puncte, iar evoluțiile gorjenilor sunt apreciate de acționarii clubului, prin vocea preşedintele Consiliului Judeţean, Ion Călinoiu: „Cred că toată lumea este mulţumită de rezultatele echipei de fotbal Pandurii, mai ales că se ştie că noi am jucat practic toate meciurile în deplasare. Asta arată că există un lot valoros, înseamnă că avem o conducere tehnică în ton cu ceea ce înseamnă astăzi fotbalul modern, şi sperăm ca, odată cu realizarea proiectului noului stadion, la finalul anului viitor, să avem o echipă de talie europeană. Şi să jucăm şi noi în competiţii europene pe acest nou stadion”.

Edi Iordănescu și elevii săi se află de ieri la Brașov, acolo unde vor fi cantonați până sâmbătă. Campionatul se va relua pe 16 octombrie, după meciurile naționalei cu Finlanda și Insulele Feroe, decisive pentru prezența la Campionatul European de anul viitor. Primul joc din retur al Pandurilor este programat luni, 19 octombrie, cu ACS Poli Timișoara. În tur, cele două echipe au încheiat nedecis, 1-1.

Și dacă ne vom realiza obiectivul din campionat, să atingem play-off-ul, ţinând cont de conjunctură, situaţia financiară a unor cluburi, e foarte posibil ca noi să fim în Europa. E o şansă importantă şi în campionat. Ar fi extraordinar să las echipa într-o poziţie de cupă europeană. Și mă refer la finalul contractului, ceea ce ar fi extraordinar şi pentru imagine, CV, dar în special pentru oraş şi cei care sunt în spatele echipei. Trebuie să rămânem echilibraţi şi să fim atenţi la fiecare pas”, – Edi Iordănescu, antrenor Pandurii.

Programul etapei a 14-a:

Vineri, 16 octombrie:
FC Botoșani – CS U Craiova ora 20:30
Sâmbătă, 17 octombrie:
CSMS Iași – FC Voluntari ora 18:00
Dinamo – ASA Tg. Mureș ora 20:30
Duminică, 18 octombrie:
Concordia – Astra, ora 18:00
Petrolul – Steaua ora 20:30
Luni, 19 octombrie:
Pandurii – ACS Poli Timișoara ora 18:30
CFR Cluj – Viitorul ora 20:30

Program etapa a 15-a:

Vineri, 23 octombrie:
CSMS Iași – Chiajna, 18:00
ACS Poli – CFR Cluj, 20:30
Sâmbătă, 24 octombrie:
FC Voluntari – Petrolul, 18:00
ASA Tg. Mureș – Astra, 20:30
Duminică, 25 octombrie:
CSU Craiova – Dinamo, 16:00
Steaua – Pandurii, 20:00
Luni, 26 octombrie:
Viitorul – FC Botoșani, 20:30

Program etapa a 16-a:

Vineri, 30 octombrie:
Astra – CSU Craiova, 20:30
Sâmbătă, 31 octombrie:
Chiajna – ASA Tg. Mureş, 16:00
Petrolul – CSMS Iași, 20:30
Duminică, 1 noiembrie:
Pandurii – FC Voluntari, 18:00
CFR Cluj – Steaua, 20:30
Luni, 2 noiembrie:
FC Botoșani – ACS Poli, 18:00
Dinamo – Viitorul, 20:30

 

www.sportingorj.ro
Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.