RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Panduri pe val. Victorie și cu ASA

/ 19 septembrie 2015
Trupa lui Edi Iordănescu are 7 puncte luate în ultimele trei partide, în care s-a întâlnit cu cele mai bune echipe ale Ligii 1, Dinamo, Astra și ASA.

ASA-2

Aseară, Pandurii au început tare partida de la Severin, iar după doar 9 minute deschideau scorul. Răduț l-a servit pe Nicoară la marginea careului, iar acesta a finalizat cu un șut plasat la colțul din stânga al porții apărate de Stăncioiu. ASA a preluat inițiativa jocului, irosind numeroase ocazii de egalare. Balaur, în minutul 18, a deschis seria ratărilor pentru ardeleni, fiind urmat de Mureșan și Costa. Cea mai mare oportunitate a echipei lui Vasile Miriuță a venit pe mâna lui Golanski, care a lovit năprasnic bara în prelungirile primei părți.

Repriza secundă a adus noi ocazii ale ardelenilor, dar mingea a refuzat să intre în poartă, Pandurii mulțumindu-se cu golul marcat de Nicoară. Însă, tot gorjenii au lovit pe contraatac în minutul 79, când Hora l-a învins pe Stăncioiu dintr-o relație 1 la 1, iar trupa lui Iordănescu jr. a ieșit învingătoare în etapa a 11-a a Ligii 1, bifând un nou succes important după cel de la Giurgiu.

Arbitrajul i-a nemulțumit pe oaspeți, acestora fiindu-le anulat un gol în minutul 21, pe motiv de offsaid. Reluările nu i-au avantajat pe arbitrii, care au intrat în colimatorul lui Vasile Miriuță la finalul partidei, tehnicianul mureșenilor fiind supărat și pentru un presupus penalti neacordat echipei sale.

Pandurii sunt pe 3, cu 19 puncte, ultimele 7 venite din partide cu Dinamo, Astra și ASA. De cealaltă parte, mureșenii au coborât pe 5, cu 17 puncte.

Pandurii Târgu-Jiu – ASA Târgu-Mureş 2 – 0 (1-0)

Au marcat: 1-0 Nicoară (9), 2-0 Hora (79)

Pandurii Târgu Jiu: Mingote – Unguruşan, Filipetto, Fernandes, Momcilovici – Mrzljak, Droppa – Răduţ (Munteanu ’74), Nicoară (Ciucur ’63), Nistor (Piţian ’83) – Hora. Antrenor: Edward Iordănescu.

ASA Târgu Mureş: Stăncioiu – Golanski, Bejan, Balaur, Balic – Mureşan, Brandan (Axente ’73) – Jazvici, Romario, Dedov (L. Pedro ’56) – Costa. Antrenor: Vasile Miriuţă

Cartonaşe galbene: Răduţ ’31, Fernandes ’48, Droppa ’49 – Stăncioiu ’55, Romario ’68, Axente ’87

Cartonaş roşu: L. Pedro ’89

Arbitri: George Cătălin Găman – Mircea Mihail Grigoriu, Mihai Marius Marica – Denis Haidiner

Observatori: Corneliu Fecioru, Cătălin Cursaru

foto: www.panduriics.ro

www.sportingorj.ro
Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.