RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Energia, la trântă cu „Leii din Banat”

/ 17 septembrie 2015
După ce echipa de handbal a CS Energia a început mult mai devreme noul sezon competițional, devenind repede una dintre cele mai slabe echipe ale Ligii Naționale prin prisma rezultatelor înregistrate, baschetbaliștii speră la un start opus față de cel al colegilor de la handbal, luni în Cupa României.

12_29_36_296

Trupa lui Antonis Constantinides pleacă luni la un nou drum, acesta începând acasă, cu BC Timișoara. Și cum Energia se numără printre formațiile ce au cucerit Cupa României, competiția e o țintă și în sezonul 2015/2016.

Deși n-au arătat o formă prea bună în presezon, jucători precum Diggs sau Radosavljevic fiind departe de ceea ce echipa are nevoie până acum pe pozițiile pe care aceștia evoluează, iar rezultatele din meciurile amicale fiind pe măsura jocului prestat – slabe, Antonis Constantinides este mulțumit de munca depusă de elevii săi și spune că a identificat punctele negative, a căror rezolvare speră să o găsească cât mai rapid la antrenamente: „În această perioadă este puțin cam devreme pentru ca o echipă să fie pregătită. Am terminat perioada de pregătire și cele șapte jocuri amicale pe care le-am disputat cu lucruri pozitive, cât și negative, așa cum ne-am așteptat. Am avut câteva momente foarte bune, dar, în același timp, am avut și momente mai puțin bune. Sunt mulțumit de ceea ce-am văzut până acum la jucători și de faptul că am văzut aspectele negative pe care trebuie să le îmbunătățim” Cipriotul cere timp pentru ca jucătorii să arate așa cum trebuie, deoarece Energia este o echipă schimbată din temelii față de ediția precedentă: „Pentru mine, ca antrenor, este normal acest lucru și să nu uităm că am început să construim o nouă echipă la începutul acestui sezon și orice am spune atât despre jucători, cât și despre performanțe, avem nevoie de timp pentru a ajusta așa cum trebuie. Echipa pare a fi îndeajuns de puternică pentru a se lupta pentru țintele noastre. Încercăm să fim pregătiți pentru aceste două meciuri din Cupă cu Timișoara, oricum vor fi două jocuri dificile pentru ambele formații și să nu uităm că avem în față câștigătoarea trofeului.”

Tehnicianul Energiei nu a fost lângă echipă preț de o săptămână și jumătate, deoarece niște probleme personale nu i-au permis să își desfășoare activitatea la Târgu Jiu. Constantinides s-a întors de abia acum două zile în România, iar în perioada în care a stat în țara natală, jucătorii s-au răfuit cu secundul Diamantakos, existând momente de tensiune între lot și grecul de pe banca gorjenilor. Întrebat de această situație, Antonis a dat impresia că nu știe nimic, dar a transmis un mesaj foarte clar: „În echipele pe care eu le antrenez, jucătorii nu au dreptul de a avea divergențe cu antrenorii. Dacă se va întâmpla asta cu unul dintre ei, imediat va pleca acasă. Din moment ce eu ofer unui jucător un loc de muncă, trebuie să urmărească direcțiile noastre sută la sută. Dacă va urmări 99%, va pleca,” a tranșat Constantinides problemele din vestiar.

Energia Târgu Jiu – BC Timișoara e programat luni, ora 19:00, la Târgu Jiu. Accesul în sala se va face pe baza unor tichete cu loc, abonamentele nemaifiind puse în vânzare datorită lucrărilor ce ar urma să înceapă asupra Sălii Sporturilor. Mai multe informații cu privire la acest aspect puteți afla AICI.

www.sportingorj.ro
Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.