RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Energia, deziluzie în amicalele de la București

/ 6 septembrie 2015
Trupa lui Antonis Constantinides a cedat în fața a două nume mari ale baschetului românesc, Steaua și Dinamo București.

11958194_1226729067353321_1855817808227033868_o

Energia Târgu Jiu nu încântă în jocurile amicale. În ciuda faptului că sunt doar niște teste pentru ceea ce va urma în campionat și Europa, baschetbaliștii gorjeni par să nu se descurce prea bine până acum. După eșecul clar de la Cupa Energia și deplasarea total nefolositoare în capitala Serbiei, în zilele de sâmbătă și duminică ale acestei săptămâni, trupa cipriotului Antonis Constantinides a înregistrat alte două înfrângeri.

Prima a venit în Sala Regimentului de Gardă din București, contra Stelei CSM Eximbank, formație ce va reprezenta România în EuroCup. 84-77 (18-15, 24-13, 24-24, 18-25) a fost scorul întâlnirii, unul mai echilibrat decât ceea ce s-a întâmplat pe parchet, roș-albaștrii având la un moment dat chiar și 16 puncte avans. Doar americanii Troupe și Miles s-au evidențiat, cu 20, respectiv 19 puncte contabilizate de fiecare.

Dezamăgirea cea mai mare a avut loc în Sala Dinamo, acolo unde colegii de la handbal s-au făcut de râs cu o zi în urmă în Cupa EHF, cedând lamentabil în fața lui Dinamo București, scor 38-24. Nici bachetbaliștii n-au fost departe. Promovați sezonul trecut în Liga Națională, „câinii”, la cârmă cu Aco Todorov și Tal Omer în postura de coordonator de joc, le-au servit gorjenilor baschet pe pâine, iar diferența de 26 de puncte de la final spune totul. 84-58, pe sferturi 24-17, 25-18, 18-13, 17-10.

Cu mai puțin de trei săptămâni până la debutul oficial în noul sezon competițional, Energia scârțâie și mai are de muncă dacă vrea să obțină un rezultat favorabil din dubla cu BC Timișoara, contând pentru primul tur al Cupei României.

www.sportingorj.ro
Comentează!

5 Comentarii până acum

  • forta energia spune:

    tal omer de ce nu a fost pastrat la energia???e mai bun dragos andrei pe 3500 de euro pe luna?????se pare ca daca nu mai e watson si milosevic ne cam incurcam la meciuri domnule constantinidis!!!!!!!!bafta energia mai departe ..sper sa aratam altfel la turneul de la cluj

    • a fan spune:

      iar se da din gura dupa 2-3 rezultate proaste ca dupa sa-l ridice toti in slavi pe Antonis cand vad ca echipa merge…:)) urat, dar asta e mentalitatea romaneasca..

    • Klauss spune:

      Sunt doar amicale, trateaza-le ca atare…o sa vedem de ce sunt in stare cu adevarat atunci cand se va juca pe puncte…
      P.S. mie chiar mi-a placut cum s-a miscat Dragos Andrei…

  • radu spune:

    Ai dreptate, sunt meciuri fără importanta ca scor. Dar când vezi jucători pe pozitiile 1 si 2 care nu pot marca un cos din stop sut din interiorul caciulii sau la care aruncarea de 3 puncte este curata loterie, parca începi sa-ti pui problema prezentei lor la un club care emite, totusi, pretenții. Sau când aduci jucători de pozitiile 4 sau 5 care nu fac nici o recuperare pe meci iarasi te întrebi: oare de ce si cine i-a adus? Repet, astea toate in meciuri fără imortanta si fără incarcatura psihica. Ce vor face la meciurile oficiale? Doar intreb desi stiu ca nu va răspunde nimeni.

  • IrinA spune:

    Pentru ca jucatori ca dragos si ceilalti 1-2 stiu doar ckuburi si distractii..

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.